ZA BOLJE SUTRA – napravite smoothie

0

SAVJET

Za bolje sutra…

… za doručak napravite smoothie sa spirulinom, bananom, đumbirom, medom i limunom.

Zblendajte: 3 dcl vode, 1 cijeli oguljeni limun, komad đumbira, 1 bananu, 1,5 čajnu žličicu Spiruline i 1 čajnu žličicu meda.

Zašto?

Spirulina je izvor hrane najbogatiji beta karotenom, sadrži više beta karotena od bilo kojeg drugog poznatog izvora. Sadržaj beta karotena u Spirulini je i do 25 puta veći od sadržaja u sirovoj mrkvi. Spirulina je iznimno bogata klorofilom koji pomaže ukloniti toksine iz krvi i potaknuti imunološki sustav.

Stoga, ako ste raspoloženi za detox, Spirulina je MUST HAVE u Vašoj prehrani. 🙂

 

Share.

About Author

Valentina Sumpor

FITNESS TRENERICA Valentina Sumpor je mlada poduzetnica koja vodi centar Sanagravida za savjetovanje i vježbanje trudnica i žena. Iako je diplomirala ekonomiju, strast joj je fitness kojim se bavi već godinama. Spoj ljubavi prema fitnessu i ekonomsko obrazovanje rezultirali su idejom o osnivanju centra, oaze u koju bi dolazile žene koje žele raditi na sebi, podsjetiti se na svoje vrline, ljepotu, osvijestiti ono što u ovom ubrzanom tempu života i moru obveza često zaboravimo, možda uzmemo zdravo za gotovo – naše tijelo, naše vrijednosti, jedinstvenost svake individue… S obzirom da joj je majka primalja već 33 godine, željela je spojiti njenu struku sa svojom te je projekt obogatila savjetovanjem za trudnice.

Comments are closed.