Čaj od đumbira

Pinterest LinkedIn Tumblr +

SAVJET

Za bolje sutra…

Ugrijte se za ovih predblagdanskih dana toplom šalicom finog čaja od đumbira koji će imati čudotvoran učinak na vaš organizam.

Zašto?

Đumbir je čest sastojak koji smanjuje napuhnutost, debelo crijevo oslobađa od otpadnih tvari i toksina. Dobar je za plinove i mučninu. Đumbir pomaže i poboljšava proizvodnju želučane kiseline, što zauzvrat ubija parazite i štiti naše tijelo od infekcija. Također čini probavne sokove što pomaže vašem probavnom sustavu da bude učinkovitiji. Ovaj čarobni korijen pojačava vaš metabolizam i podržava rad jetre.

Savjet: postoji tisuće načina na koje možete koristiti đumbir. Isprobajte đumbir čaj s medom i limunom ili ga dodajte u smoothieje, salate, juhe ili bilo što drugo što kuhate ili pečete!

 

Share.

About Author

Valentina Sumpor

FITNESS TRENERICA Diplomirana ekonomistica (EFZG) i fitnes trenerica (FITNES UČILIŠTE) s višegodišnjim iskustvom u fitnesu, treniranju i usmjeravanju ljudi ka boljem, zdravijem načinu života. Osnovala je i vodi SanaGravida centar za žene koji je usmjeren na savjetovanje i vježbanje trudnica i žena svih dobi s ciljem poboljšanja kvalitete života žena u našoj zajednici.

Comments are closed.