Čaj od đumbira

0

SAVJET

Za bolje sutra…

Ugrijte se za ovih predblagdanskih dana toplom šalicom finog čaja od đumbira koji će imati čudotvoran učinak na vaš organizam.

Zašto?

Đumbir je čest sastojak koji smanjuje napuhnutost, debelo crijevo oslobađa od otpadnih tvari i toksina. Dobar je za plinove i mučninu. Đumbir pomaže i poboljšava proizvodnju želučane kiseline, što zauzvrat ubija parazite i štiti naše tijelo od infekcija. Također čini probavne sokove što pomaže vašem probavnom sustavu da bude učinkovitiji. Ovaj čarobni korijen pojačava vaš metabolizam i podržava rad jetre.

Savjet: postoji tisuće načina na koje možete koristiti đumbir. Isprobajte đumbir čaj s medom i limunom ili ga dodajte u smoothieje, salate, juhe ili bilo što drugo što kuhate ili pečete!

 

Share.

About Author

Valentina Sumpor

FITNESS TRENERICA Valentina Sumpor je mlada poduzetnica koja vodi centar Sanagravida za savjetovanje i vježbanje trudnica i žena. Iako je diplomirala ekonomiju, strast joj je fitness kojim se bavi već godinama. Spoj ljubavi prema fitnessu i ekonomsko obrazovanje rezultirali su idejom o osnivanju centra, oaze u koju bi dolazile žene koje žele raditi na sebi, podsjetiti se na svoje vrline, ljepotu, osvijestiti ono što u ovom ubrzanom tempu života i moru obveza često zaboravimo, možda uzmemo zdravo za gotovo – naše tijelo, naše vrijednosti, jedinstvenost svake individue… S obzirom da joj je majka primalja već 33 godine, željela je spojiti njenu struku sa svojom te je projekt obogatila savjetovanjem za trudnice.

Comments are closed.