Spriječite prehladu i ojačajte svoj imunitet uz citrusno voće

Pinterest LinkedIn Tumblr +

SAVJET

Za bolje sutra…

Sezona je citrusnog voća. Spriječite prehladu, ojačajte svoj imunitet i potaknite rad probave te navalite na mandarine, naranče, grejp, limun…

Zašto?

Citrusi su izvrsni za vaš probavni sustav jer su prepuni vitamina C i bogati su antioksidansima. Ovaj moćan spoj aktivira jetrene enzime kako bi pomogao pretvoriti toksine u oblik topiv u vodi što daje poticaj probavi na rad.

Savjet: Započnite jutro čašom mlake vode pomiješane sa sokom jednog limuna ili limete, prstohvatom morske soli i malo meda ili javorovog sirupa. Pijte ovu mješavinu na prazan želudac kako biste povećali razinu energije za dan i postigli bolje pokrete crijeva i bolju kožu.

 

Share.

About Author

Valentina Sumpor

FITNESS TRENERICA Diplomirana ekonomistica (EFZG) i fitnes trenerica (FITNES UČILIŠTE) s višegodišnjim iskustvom u fitnesu, treniranju i usmjeravanju ljudi ka boljem, zdravijem načinu života. Osnovala je i vodi SanaGravida centar za žene koji je usmjeren na savjetovanje i vježbanje trudnica i žena svih dobi s ciljem poboljšanja kvalitete života žena u našoj zajednici.

Comments are closed.