Detoksikacija tijela himalajskom soli

0

SAVJET

Za bolje sutra…

Zamijenite običnu stolnu sol himalajskom – rozom.
Osim što lijepo izgleda, ima mnogo benefita.

Zašto?

Detoksikacija tijela.

Ova sol poznata je po tome da čisti tijelo od neželjenih toksina. Sadrže manje natrija nego stolna sol što je osobito važno kod osoba koje imaju problema s radom štitnjače.

Budući da je himalajska sol nerafinirana i ostaje u svojoj kristalnoj strukturi, mnogo je manje natrija po žličici od obične kuhinjske soli.

 

Share.

About Author

Valentina Sumpor

FITNESS TRENERICA Valentina Sumpor je mlada poduzetnica koja vodi centar Sanagravida za savjetovanje i vježbanje trudnica i žena. Iako je diplomirala ekonomiju, strast joj je fitness kojim se bavi već godinama. Spoj ljubavi prema fitnessu i ekonomsko obrazovanje rezultirali su idejom o osnivanju centra, oaze u koju bi dolazile žene koje žele raditi na sebi, podsjetiti se na svoje vrline, ljepotu, osvijestiti ono što u ovom ubrzanom tempu života i moru obveza često zaboravimo, možda uzmemo zdravo za gotovo – naše tijelo, naše vrijednosti, jedinstvenost svake individue… S obzirom da joj je majka primalja već 33 godine, željela je spojiti njenu struku sa svojom te je projekt obogatila savjetovanjem za trudnice.

Comments are closed.