Osjećaš li? To je Marx kolekcija od organskog pamuka koju toliko dugo očekujemo!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

MARX je izdao prvu kolekciju od odabranog 100% organskog pamuka: MARX organic.

Modna marka MARX lansirala je prvu kolekciju od odabranog 100% organskog pamuka, izrađena s posebnom pažnjom, ugodna na koži i prema prirodi. Posebna kolekcija potiče ljubav prema životu i ljubaznost prema sebi samima.

Prva kolekcija MARX organic temelji se na brizi za sebe i za naš planet, te na nošenju odjeće od odabranog 100% organskog pamuka, bez tvari koje štete koži i tijelu. Svaki komad pomno je odabran i poštuje tradiciju jer uključuje elemente ručnog veza i naivnih ilustracija. S novim MARX artiklima posvuda ćete se osjećati domaće, udobno kao kod kuće.

Ambasadorica prve MARX organic kolekcije je model, dizajnerica i blogerica Jana Koteska, koja je ujedno i sudjelovala u stvaranju kolekcije. Jana se osobno zauzima za zdrav i kreativan način života u skladu s prirodom, zato nitko nije mogao bolje odigrati ulogu modela za tako osjećajnu kolekciju. Odjeća je stvorena s naglaskom na posebnu brigu o sebi i našem planetu, čemu bi svi morali posvetiti više pažnje, smatra Jana.

MARX organic kolekcija rezultat  je Start up projekta zaposlenika Sportina Groupe. Poduzetničku ideju o odjeći od organskog pamuka razvila je i testirala skupina iz Sportine, a pojedinci dolaze iz potpuno različitih odjela. Koncept ideje temelji se na saznanju da je našim kupcima sve važnije očuvanje prirodnog okoliša što posljedično dovodi do takvog odabira odjeće. Iz tog razloga ideja je prepoznata, te je realizirana kao očekivan i logičan nastavak inovativnosti u razvoju modne marke MARX.

U trgovinama MARX i Sportina dočarat ćemo ti osjećaj doma i brige za prirodu već za vrijeme kupovine. Prilikom kupovine nove kolekcije, dobiti ćeš torbu koja će se pobrinuti za nježno čuvanje tvoje nove odjeće.

Odvoji vrijeme za sebe. Razmazi se udobnošću prirodnih materijala od organskog pamuka, posveti se brizi za sebe te posjeti MARX i Sportina trgovine!

Prvu MARX organic kolekciju pronaći ćete u trgovinama MARX i Sportina diljem Hrvatske.

Foto: Press

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.