Uz malo kreativnosti do Galko kožne torbe – nagradni natječaj #VolimGalkoTorbe

0

Povodom predstavljanja nove kolekcije jesen/zima 2019/2020, hrvatska modna kuća Galko je pripremila nagradni natječaj za sve ljubitelje Galko kožnih torbi i onih koji će to tek postati.

 

Nagradni natječaj se održava putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju je potrebno fotografirati se s Galko torbom, objaviti fotografiju na svom Instagram ili Facebook profilu i navesti oznaku #VolimGalkoTorbe kako bi žiri mogao pronaći fotografiju i uključiti u odabir.

Svakih deset dana žiri prema kriteriju kreativnosti i originalnosti fotografije odabire jednu fotografiju i nagrađuje dobitnika/cu poklonom iz Galko prodajnog asortimana u vrijednosti 600 kn. Dobitnici imaju mogućnost birati poklon po želji.

Nagradni natječaj traje do 17. prosinca.

Detalje nagradnog natječaja možete pronaći na linku 

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.