Recimo NE pravilima i stvarajmo svoju jedinstvenost

0

Parfois predstavlja nadolazeću kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2018. U sklopu kampanje nazvane Neodređeno, Parfois želi da se na trenutak zaustavimo i razmislimo o brendovima koji označavaju naš (modni) život. 

Kampanju proljeće-ljeto 2018. karakterizira neprestana nadogradnja brenda Parfois. Unutar moderne vizije svijeta i prikaza žene, ova kampanja nastoji pomaknuti granice i pratiti koncept slobode i moći nad stereotipnim idejama, unaprijed planiranim prostorima i generalizacijama koje nas ograničavaju. Parfois žena stvara novi, jedinstveniji svijet oko sebe, kombinirajući različite elemente: mješavinu prošlosti i sadašnjosti, umjetnost i prirodu, sport i sofisticiranost.

Stilovi koji su različiti, primjerice poput sportskog i etno stila, u novoj su se Parfois kolekciji spojili i stvorili modne dodatke koje ćemo željeti nositi cijele sezone. Resice i etno motivi na ruksacima i torbama donose bogatstvo stila. Prirodni tonovi ističu se uz tropski uzorak. Ne nedostaje niti praktičnih modnih dodataka za svakodnevnu upotrebu – torbe, ruksaci i bomber jakne, zajedno s visokim petama i drugim modnim dodacima u minimalističkim linijama. Parfois želi da se svatko slobodno izražava i ispituje različite stilove i izbore za svaku prigodu.

Ta sloboda proizlazi iz naše sposobnosti da kažemo NE pravilima i da stvaramo svoju jedinstvenost. Budimo oni koji se svakoga dana odjevaju na svoj način. Parfois želi da prihvatimo najneočekivanije kombinacije i stvorimo najinovativnije stylinge.

 

Novu kolekciju proljeće-ljeto 2018. možete pronaći u trgovinama Parfois u Arena Centru i Westgate-u u Zagrebu i Avenue Mall-u u Osijeku, ali i u svim Sportina trgovinama u Hrvatskoj.

Foto: Press

 

Share.

Comments are closed.