Pozdrav iz Italije

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Pozdrav iz Italije

Foto: Spencer Davis, Pexels

Na email adresu uredništva Suvremene žene stigao je mail čitateljice koji smo odlučili podijeliti s vama.

Uz odobrenje čitateljice, email prenosimo u cijelosti.

Pohvala.

 

Poštovani,

prije par dana sam sasvim slučajno otkrila Vaš novi časopis koji me je odmah oduševio. U moru bezveznih internetskih portala i on line časopisa, konačno jedan smislen, praktičan, koristan i zanimljiv! Odmah sam ga isprintala. Teme su zanimljive i poučne, a design privlačan. Ja sam inače osoba koja vrlo malo vremena provodi na Internetu, ne čitam tračeve, a pogotovo ne što je tko objavio na društvenim mrežama. Vaša stranica, kao i časopis, nešto su sasvim drugo u Hrvatskoj.

Moje ime je Vicky, pravnica sam i spisateljica, već dugo živim u Italiji. Trenutno sam u Trstu, a dugo godina sam živjela u Rimu, kamo se opet vraćam. Porijeklom sam iz Zadra, odrasla sam u Ljubljani, a školovala se doslovno – svugdje. Imam i novootvorenu izdavačku kuću ZaraB Edizioni i dva “chick lit” romana objavljena, što možete vidjeti ovdje: www.zarabedizioni.it

U izdavačke vode sam se upustila malo prije lockdowna, kada je izašao i moj drugi roman; baš u najgore moguće vrijeme. Nisam dopustila da me trenutno loše poslovne prilike zaustave, tako da svakako idem dalje s projektima i planovima jer, na kraju krajeva, i pandemija će jednom proći.

Tekstovi u Vašem časopisu sviđaju mi se jer prenose pozitivne poruke, nešto o čemu i sama pišem. Iako sam do sada objavila dvije komedije, na proljeće izlazi moja nova knjiga s psihološkim temama, nešto slično tome o čemu pišu Vaši kolumnisti, pa je to vjerovatno razlog zašto mi se toliko sviđa. Preplavljeni smo golotinjom, bezveznim lajkovima i svakakvim glupostima bez ikakvog smisla i sadržaja, zato je Vaš časopis jedno prekrasno osvježenje u kojemu svaka žena može pronaći nešto korisno za sebe.

Želim Vam još puno, puno uspjeha i svako dobro.

Pozdrav iz Trsta,

Dr. iur. Vicky Landi

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.