Nova godina

0

Dragi moji,

večeras ćemo svi biti u slatkom iščekivanju… Dolazi nam Nova godina! Kada otkuca ponoć, nadamo se odmah čudu, promjenama koje nam donosi! Odmah će se početi ostvarivati želje i odluke koje smo donijeli.

Ali svaka je Nova godina nemoćna bez nas samih, sva moć je u nama, u nama je čudo, ključ koji otvara sva vrata koja poželimo!

Zato nemojte imati prevelike želje, donositi preteške odluke, bit će dovoljno da pronađete sebe, otkrijete svoju snagu, pronađete ključ u sebi i naučite ga koristiti… prije svega želim vam da uronete u svoju tišinu…

“Neću vam poželjeti sreću, jer ljudi o sreći razmišljaju različito. Umjesto toga poželjet ću vam tišinu, jer tišina je mjesto na kojem nastaje sreća. Želio bih da vas vaše vlastite želje dovedu do tišine u dubini vaše svijesti. Na tom mjestu ćete pronaći sve što vam je potrebno da budete sretni…”

Sretna vam Nova, ljudi! Neka vam vaša tišina progovori…
Volim vas

srce

 

Autorica: Ivančica Matuša
Autorica knjige “Zaključana”

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.