Kako znati da vas vaš muškarac voli?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kako su muškarci češće zatvoreni i rezervirani po pitanju emocija, žene znaju imati problem “pročitati” je li njihovom muškarcu stalo do njih.

Umjesto ispitivanja poput: “Voliš li me?”, nazivanja raznih brojeva gdje će osoba s druge strane odgonetnuti da li vas partner voli, skratite si muke prateći da li vaš muškarac primjenjuje sljedeće u odnosu na vas i time vam iskazuje ljubav.

Sluša vas

Ne zna se je li vještina slušanja važnija na prvom spoju ili nakon 15 godina veze. Muškarac koji sluša i najmanje detalje iz vašeg života i pokazuje vam sa svojim ponašanjem da ih je zapamtio, iskazuje da vas cijeni i voli.

Brine o vama

Naravno da niste nesposobni za život, ali kada vam partner donese kavu u krevet, popravi bojler, zaštiti vas od predstojeće opasnosti… pokazuje vam na iskonski muški način da ste mu bitni. Kada mu je važno da ste zaštićeni i zbrinuti, to je jasan pokazatelj njegovih osjećaja prema vama. Ako pokažete koliko to cijenite, neće biti sretnijeg muškarca od njega.

Ako ste na početku veze, često ste dio njegovih dugoročnih planova

“Vidjet ćeš o čemu ti pričam kada odemo na godišnji zajedno”, ili izjava poput “Hoćeš li sa mnom na vjenčanje prijatelja koje je za 7 mjeseci” nedvojbeno govori da vas vidi pored sebe u životu.

Upoznaje vas s dragim mu osobama

Muškarac s kojim ste već neko vrijeme u vezi, a koji vas ne želi upoznati sa svojom obitelji, teško da ima plemenite emocije prema vama i da vas vidi dugoročno uz sebe.
S druge strane, ako vas s ponosom upoznaje sa svojom obitelji i prijateljima, izlazite zajedno van i predstavlja vas kao svoju djevojku, dragu ili ljubav (titula prijateljica ili oslovljavanje s imenom se ne računa!), njegove emocije prema vama su jake.

Verbalno daje do znanja da vas voli

“Volim te” (isključivo!) u kom­binaciji s ponašanjem koje takvu izjavu podržava, govori o tome da vas muškarac iskreno, duboko voli i da želi da ste pored njega u životu.

 

Share.

About Author

Barbara Grgurić

Life coach za stvaranje sretnih veza (www.obnoviljubav.com)

Comments are closed.