Za jednostavno savršen espresso kod kuće

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Easy Serving Espresso aparat za jednostavno savrsen espresso kod kuce

Franckov Easy Serve Espresso aparat omogućava pripremu najfinijeg espresso napitka u samo 16 sekundi

Aparat je razvijen je u suradnji s dugogodišnjim partnerom i vodećim talijanskim proizvođačem profesionalnih espresso aparata, tvrtkom Grimac iz talijanske Bologne.

Ljubitelje vrhunskog espressa zasigurno će razveseliti novost iz Francka, a radi se o novom Franck Easy Serve espresso aparatu koji će omogućiti pripremu omiljenog crnog napitka, jednake, visoke kvalitete i okusa baš kao iz najdražeg kafića, i to iz udobnosti vlastitog doma.

Naime, Franck u suradnji s dugogodišnjim partnerom, tvrtkom Grimac iz talijanske Bologne, donosi Easy Serve Espresso aparat za kućnu pripremu doznih espresso napitaka kako bi potrošačima omogućio lakšu i još bolju pripremu omiljenih Franckovih espresso brendova kao što su premium espresso Stretto, 125 Years Edition i Superiore espresso s certifikatom Rainforest Alliance te single-origin kave Guatemala.

Osim što osigurava savršeni okus i kvalitetu kave, prednost ovog aparata je u tome što ne koristi klasične kapsule, već tzv. „pods“ odnosno jastučiće sa svježe mljevenom kavom u filtar omotu i zaštićenoj atmosferi.

Uz aparat koji omogućava pripremu najfinijeg espresso napitka u samo 16 sekundi, Franck je za sve potrošače dodatno osigurao i visokokvalitetan pjenjač za mlijeko za pripravu savršeno kremastog cappuccina, koji dolazi kao zaseban uređaj. Upravo je ovim novim Easy serve espresso konceptom, Franck još jednom dokazao da se kao tržišni lider i u izazovnim vremenima uspijeva brzo prilagoditi tržišnim potrebama kako bi potrošačima i dalje omogućio nesmetano uživanje u omiljenom ritualu ispijanja kave kod kuće.

Easy Serving Espresso aparat dostupan je putem Franck webshopa te u Franck trgovini na adresi Vodovodna 20 u Zagrebu, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 999,99 kuna, kao i pjenjač Grimac „Milkup“ koji je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,99 kuna.

Sve što je potrebno je samo izabrati najdraži Franck espresso i pritisnuti gumb te tako kreirati svoj omiljeni napitak koji će u trenu razbuditi sva osjetila!

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.