Uspješan vikend

0

Već od srijede se radujete petku, željno očekujete vikend? Ako se vikendu radujete samo zato jer nećete ići na posao i mislite da je najbolji izbor uživati kod kuće i ne raditi ništa, onda ste u krivu.

Razumljivo je da trebate vrijeme za odmor i opuštanje od svakodnevnih obveza, ali to ne znači da trebate cijeli vikend provesti uz TV niti da se cijeli vikend trebate baviti kućanskim poslovima. Ako kvalitetno provedete vikend i radite stvari koje volite, koje vas ispunjavaju i usrećuju, novi radni tjedan ćete započeti opušteni, možda ponedjeljak i ne bude tako težak. Kvalitetno proveden vikend će vam omogućiti da cijeli tjedan budete učinkoviti i znatno uspješniji. Mnogi vrijeme provode na društvenim mrežama, ali ako je to jedino što ćete raditi tijekom vikenda, na kraju nećete ništa ostvariti i osjećat ćete se beskorisno, neispunjeno i nespremno za sljedeći radni tjedan.

  • Planirajte vikend tijekom tjedna kako na kraju ne biste ostali kod kuće.
  • Družite se s dragim članovima obitelji i prijateljima.
  • Zaboravite na obveze, zaboravite na mobitel, zaboravite na Internet. Provedite vikend opušteno.
  • O sljedećem radnom tjednu razmišljajte nedjeljom popodne. Nakon odlično provedenog vikenda, to vam i neće biti tako teško.
  • Ne tražite izlike da ostanete kod kuće, unesite promjene, obogatite vikend novim aktivnostima.

obiljka webNe morate letjeti padobranom, ali potrudite se obogatiti vikende različitim sadržajima. Godina brzo prođe,  tih pedesetak vikenda brzo prođe, neka ostanu zapamćeni.

Share.

Comments are closed.