Uređenje interijera sa stilom – Prekrasni komadi namještaja za dnevni boravak

0
ENJOY ambijent

ENJOY program komadnog namještaja

Kako biste svoje interijere učinili prekrasnim, potrebno je odabrati namještaj i detalje koji će prostoru dati posebnu ljepotu. Ako tražite ideje za osvježenje interijera, donosimo vam nekoliko prijedloga.

Dnevni boravak je središte svakog doma, prostorija u kojoj provodimo najviše vremena s obitelji i prijateljima, mjesto značajnih trenutaka u našem životu. Stoga nije niti čudno da se uređenju dnevnog boravka posvećuje najviše pozornosti.

Kako biste prostor učinili ugodnim, odaberite elemente koji se uklapaju i koji odražavaju vaš osobni stil. Kutne garniture, sofe, fotelje, stolići, regali, komode, tv komode, police doprinijet će stvaranju originalnog dnevnog boravka.

BASIC ambijent

BASIC program komadnog namještaja

 

Vuiton kutna garnitura ambijent

Vuiton kutna garnitura

Iako trendovi dizajna dnevnog boravka dolaze i odlaze sa sezonama, postoje neki koji su bezvremenski. Odaberite atraktivne komade namještaja koji će vašem interijeru dati karakter. Prirodne boje pomažu stvoriti umirujuću atmosferu. Prekrasne sofe i kutne garniture, poput ovih koje predlažemo, učinit će vaše interijere posebnim. Ovakvi prekrasni komadi namještaja neće ostati nezamijećeni, a vi ćete svaki dan uživati.

OSLO sofa

OSLO sofa

Ako je vaš dnevni boravak veće površine, onda bi odabir velike kutne garniture U sastava bio odličan izbor. Odabir namještaja je najvažniji. Kako biste prostor održali prozračnim i ugodnim, nemojte ga pretrpati. Kada unesete nekoliko atraktivnih komada namještaja, dovoljno je par detalja kojima ćete podignuti kompletnu prostoriju.

NEXTE fotelja i podnozak

NEXTE fotelja i podnožak

Odaberite i odgovarajuću rasvjetu i dobit ćete mjesto za odmor i uživanje kojemu ćete se svakog dana iznova rado vraćati.

Probudite svoju kreativnost i uživajte u stiliziranju svoga doma uz prekrasne komade namještaja koje možete pronaći u Enoa salonu namještaja na adresi Slavonska avenija 17 ili na www.enoanamjestaj.hr

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.