Ulje mira koje snažno privlači muškarce – vetiver!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Slatka naranča blago opušta. Ljekovita lavanda umiruje te donosi osjećaj sigurne i mirne luke. Ali VETIVER je kralj mira, eterično ulje koje snažno otklanja svu napetost, nervozu, stres, zabrinutost i nemir na psihičkoj i fizičkoj razini.

 

Vetiver je ulje mira. Kada zatrebate brzu pomoć u stresnim stanjima, vetiver neka bude vaš prvi odabir!

Eterično ulje vetivera (Vetiveria zizanoides) poznato je po svom smirujućem učinku na središnji živčani sustav što potvrđuje i kemijski sastav kojeg čine seskviterpeni kao vetiven, seskviterpenski ketoni kao vetivon i seskviterpenski alkoholi kao vetivenol i tricikovetivenol.

Vetiver je poznat i po svojim protuupalnim svojstvima te djelovanju kao imunomodulator. Također, njeguje i regenerira kožu, posebno vezivno tkivo, pa je korisno i kod vaskulitisa.

Korijen ove trave koristili su često i žene i muškarci za privlačenje muške energije (osoba), a danas ga u svojim donjim notama ima većina parfema (dobar je fiksator mirisa). Vetiver je trava koja uspijeva u tropskim predjelima, snažnog korijenja koji se često planski sadi kao zaštita od erozija tla.

U vetiveru je snaga zemlje. Vetiver je ulje koje nas veže za zemlju, za sada i ovdje, pomaže nam osvijestiti vlastiti identitet, daje nam potrebnu snagu i pouzdanost (zemlje), povezuje nas. Vetiver je snažno, muževno, muško, intenzivno, prodorno, duboko, vatreno, zemljano, paljeno…energija za privlačenje muške energije. Vetiver usklađuje naše želje s potrebama.

Potražite svoj vetiver već danas, iz organskog uzgoja, provjerene kvalitete.

Autor: Saša Radulović
Aromaterapeut

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.