Uđite u 2020. sa stilom

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Što radite u novogodišnjoj noći? Ili još važnije pitanje što ćete nositi u novogodišnjoj noći?

 

Jedan od razloga zbog kojih se svake godine iznova veselimo blagdanskom razdoblju su brojne svečanosti koje nam donosi. Od poslovnih domjenaka do ludih tuluma s prijateljima, ali i dočeka najluđe noći u godini. Ipak, ova novogodišnja noć neće biti kao sve druge, zašto? Ove novogodišnje noći ipak očekujemo početak novog desetljeća.

Ako još uvijek nemate savršen komad za ludi novogodišnji party, bez obzira gdje dočekujete Novu, za Vas smo pripremili nekoliko prijedloga outfita.

Od sjajnih kombinezona, prekrasnih haljina do novogodišnjih odijela koja su savršena za različita događanja. I šljokice, svakako ne zaboravite na šljokice koje su ove godine itekako pun pogodak.

 

Orsay Orsay 1 Orsay 2
Orsay

 

Mohito Mohito 2Mohito

 

Mago

Mango

 

stradivarius

Stradivarius

 

mar_kovaleva

@mar_kovaleva

 

daniela.dkglowy

@daniela.dkglowy

 

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.