Svestrane mokasine – obuća s kojom ne možete pogriješiti!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Svestrane mokasine

Za svaki komad odjeće moguće je pronaći odgovarajući par mokasina

Mokasine, kao vječna klasika, omiljena su obuća s kojom ne možete pogriješiti. Napravljene su uglavnom od prirodnih materijala, brušene kože, antilopa, te su iznimno mekane i udobne.

Mokasine su cipele koje nikada ne izlaze iz mode i bez problema ih možemo prilagoditi bilo kojem stilu odijevanja. Ljeti su izvrstan odabir za poslovne prigode, udobne su i praktične i u njima se lako može izdržati više sati. Primjerice, mokasine sa zmijskim uzorkom i „špic“ vrhom, koje se nalaze u ponudi Mass obuće, izvrsno pristaju uz jednostavno odijelo s hlačama dužih nogavica koje gotovo da dodiruju tlo. Nećete pogriješiti ako takve mokasine kombinirate i uz traperice ili elegantne crne hlače.

mass mokasine roze

Cijena 299,50 kn

mass mokasine crne

Cijena 349,50 kn

Mokasine dozvoljavaju da budete maštoviti i da se stilski poigrate s odjećom, bez obzira na prigode. Za svaki komad odjeće moguće je pronaći odgovarajući par mokasina. Na primjer, mogu se kombinirati s kratkim traper hlačama i dužom jaknom, dok se klasične crne i smeđe mokasine mogu kombinirati uz elegantne kratke hlače i uz jednostavni top, a s njima će svoj stil upotpuniti i sve ljubiteljice dugačkih haljina. No, jedna od „najsigurnijih“ kombinacija ipak je ona koju čine bijela košulja, jednostavne traperice i jednobojne mokasine s ukrašenim prednjim dijelom.

Za kraj nam samo još ostaje riješiti dilemu – mogu li se mokasine nositi na bosu nogu? Odgovor je – apsolutno da, iako će se većina žena odlučiti za čarape stopalice, a one odvažnije će mokasine kombinirati s dokoljenkama u raznim bojama i uzorcima.

www.mass-shoes.com

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.