Što pokloniti voljenoj osobi za Valentinovo – Kvalitetni pokloni za nju i njega

Pinterest LinkedIn Tumblr +

pokloni za nju

Ususret Valentinovu mnogi se pitaju što pokloniti voljenoj ženi i voljenom muškarcu na najromantičniji dan u godini.

Odabir pravog poklona nije nimalo jednostavan zadatak. Najvažnije je da ste zajedno, ali lijepo je i kad malim znakom pažnje uspijete voljenoj osobi izmamiti osmijeh na lice. Iako je ove godine situacija drugačija, još uvijek postoji puno načina da Valentinovo učinite posebnim. Možda će izostati romantične večere u restoranima, ali neće izostati romantične šetnje u dvoje, romantični filmski maratoni, zagrljaji u toplim domovima uz čaše omiljenog vina…

 

Pokloni za nju

Dan zaljubljenih je prilika da ubacite malo čarolije u svakodnevicu, da stvorite trajne uspomene i ojačate veze s onima koje volite. Učinite ovaj dan posebnim, poklonite joj poklon koji će je oduševiti.

Znamo da žene obožavaju modne dodatke pa ako se odlučite pokloniti novčanik, rukavice, remen i/ili torbicu velike su šanse da će biti ugodno iznenađena. Odabir kvalitetnog modnog dodatka izrađenog s ljubavlju je uvijek pametan odabir. Kvaliteta, originalan dizajn, cijenjeni ručni rad i tradicija imaju posebnu vrijednost, a upravo je to utkano u proizvode hrvatskog brenda Galko.

U ponudi ovog omiljenog domaćeg brenda pronaći ćete bogat izbor ženskih i muških modnih i poslovnih torbi i ostalih modnih dodataka izrađenih od kvalitetne goveđe kože.

 

Crvene Galko torbe i novcanicikozni novcanici, reme, rukavicePokloni za Valentinovo

Osim što će vaša voljena biti oduševljena poklonom, svaki put kad ga nosi bit ćete joj u mislima. Modni dodatak u boji ljubavi učinit će njene kombinacije veselijima, a ona će uživati dok ih nosi.

Pokloni nisu najvažniji, ali svaka žena ih voli. S kvalitetnim Galko poklonom nećete pogriješiti.

 

Pokloni za njega

Klasičan, ali odličan izbor poklona za njega je kvalitetan kožni remen, novčanik, etui ili kožna torbica za nošenje preko tijela. Sigurni smo da će poklon biti jako koristan, a vjerujemo i da će se vašem muškarcu jako svidjeti.

Kada je riječ o muškim modnim dodacima, kvaliteta je na prvome mjestu. Muškarci ih kupuju rjeđe nego žene pa vole uložiti i kupiti kvalitetan i funkcionalan komad. Neka i vaš odabir za njega ovog Valentinova bude Galko muški modni dodatak od kvalitetne goveđe kože.

galko muski novcanik, remen, torbica, etui galko muski novcanik, remen, torbica

Provjerite Galko ponudu torbi i ostale kožne galanterije na Galko webshopu www.galko.com.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.