Sreća je u mojim rukama, moj stil života

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Izvor istinske sreće leži u nama samima. Neka sreća bude vaš odabir, vaš stil života. Materijalno blagostanje ne znači sreću, tome svjedočimo svaki dan.

9 citata o sreći koji će vam dan učiniti ljepšim

Ja, ne događaji, imam moć da se učinim sretnim ili nesretnim danas.  Ja mogu birati kako će biti. Jučer je prošlo, sutra još nije došlo. Imam samo jedan dan, danas, i bit ću sretan.

Groucho Marx

Morate pokušati stvoriti sreću unutar sebe. Ako niste sretni na jednom mjestu, šanse su da nećete biti sretni niti na bilo kojem drugom mjestu.

Ernie Banks

Sreća je jedino dobro. Vrijeme da budete sretni je sada. Mjesto da budete sretni je ovdje. Način da budete sretni je da i druge učinite takvima.

Robert Green Ingersoll

Ono što mi zovemo tajnom sreće više nije tajna nego naša spremnost da izaberemo život.

Leo Buscaglia

Ako vaša sreća ovisi o tome što netko drugi radi, mislim da imate problem.

Richard Bach

Tisuće svijeća se mogu zapaliti od jedne, a život te svijeće se neće umanjiti. Tako sreća nikada nije umanjena kada je podijeljena s drugima.

Buddha

Sreća je izbor. Možete izabrati da budete sretni. U vašem životu će biti stresa, ali je vaš izbor hoćete li dopustiti da utječe na vas ili ne.

Valerie Bertinelli

Nitko nije savršen…apsolutno nitko. Poput dragog kamenja, imamo nekoliko nedostataka, ali zašto se usredotočiti na to? Usredotočite se na ono što volite na sebi,  to će vam donijeti sreću i mir.

Richard Simmons

Sreća dolazi iz vlastitih djelovanja.

Dalai Lama

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.