Saturn/Uran – vrijeme velikih izazova i promjena

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Saturn Uran_ vrijeme velikih izazova i promjena

Foto: Maria Orlova, Depositphotos

Saturn u Vodenjaku i Uran u Biku stvaraju aspekt koji je pun tenzija i previranja. U punoj snazi će biti od 15. do 25. veljače.

Ovo je jedan od važnijih utjecaja u ovoj godini, a ponovit će se opet kroz lipanj i prosinac ove godine.

Saturn je simbol prošlosti, tradicionalnog, konzervativnog, s njim stvaramo sigurnost i vrijednost te želimo čuvati stvoreno, dok je Uran sušta suprotnost. On je buntovnik i revolucionar koji ne poštuje pravila, osobito ona koja ga sputavaju, teži napretku i progresu, okrenut je budućnosti i ne može stajati na mjestu.

Najzanimljivije je što se konzervativni Saturn nalazi u progresivnog Vodenjaku, a progresivni Uran u konzervativnom Biku. Kao da su zamijenili mjesta, što može stvoriti dodatnu zbunjenost oko nekih situacija u kojima ćemo se naći narednih tjedana.

Suočavamo se s izazovom, a upravo taj izazov nam omogućuje da stvorimo nešto bolje za sebe.

Njihov aspekt može stvoriti osjećaj frustriranosti, na način da se nađemo rastrzani između prošlosti i budućnosti. Odvija se neka borba, pobuna, kako u vanjskom svijetu, tako i unutar nas.

Moguće je da tijekom ovog utjecaja dođe do nekog prekida, udaljavanja, kraja jer shvaćamo da ne uspijevamo nešto promijeniti nabolje, pa smo primorani posegnuti za nešto radikalnijim odlukama.

 

Borimo se protiv svega što nam oduzima ili sputava slobodu

Sada se možemo osloboditi nekih ograničavajućih tema u svom životu. Postat će vam više nego jasno što više nije funkcionalno i korisno. Osjećamo strah od izlaska iz sigurne zone, ali shvaćamo da je to jedini način. Vrijeme je da se oslobodimo od loših navika.

Neočekivani događaji potiču nas da nešto učinimo drukčije nego dosad.

Neodgovornost i nedosljednost nas ljute.

U vanjskom svijetu možemo očekivati pobune, ekonomske probleme i promjene na polju novih tehnologija.

Kako će se ovaj utjecaj odraziti na vas osobno, ovisi o pozicijama ovih planeta u vašem osobnom horoskopu, no izvjesno je da počinje proces promjene koji će se okončati krajem ove godine.

Nemojte se opirati promjenama, ali ih nemojte niti forsirati. Promatrajte što se odvija pred vama. Idite polako i promišljeno.

Share.

About Author

Julijana Oremović

ASTROLOGINJA I ŽIVOTNA SAVJETNICA Po zanimanju sam novinar – urednik, 12 godina obnašala sam mjesto glavne urednice astrološkog časopisa Astro magazin, a potom i izdanja 100% prirodno, tiskovine namijenjene zdravom životu. Pisala sam i uređivala astrološke sadržaje i za brojna druga tiskana izdanja. Astrologija je bila moj prvi alat samopomoći i početak putovanja prema upoznavanju same sebe. S njom radim i istražujem ono što volim, a to su život i ljudi. Trenutno dalje učim i razvijam se kroz tehnike All level healinga koje koristim i u radu s vama.

Comments are closed.