Rezidencija Lytton – Moderna kuća s bazenom

0

Akb_Lytton_

Sanjate o savršenoj kući s bazenom? Volite prostrane, moderne, minimalističi uređene interijere? Svijetle, uredne? Ako ste pozitivno odgovorili na sva pitanja, onda je ovo kuća u koju biste se mogli zaljubiti.

 

Zanimljiva kompozicija krova do izražaja dolazi na kosom stropu iznad unutarnjeg središnjeg stubišta gdje prodire prirodno svjetlo kroz veliki krovni prozor. Naglasak na svjetlu se doživljava u cijelom domu s obzirom na velike staklene površine koje sežu od poda do stropa i prozor koji se sa zida preklapa na krov.

Akb_Lytton_11

Kuća je okružena zelenilom čime je osigurana i odgovarajuća razina privatnosti i uživanje na otvorenom bazenu za vrijeme toplih dana.

Akb_Lytton_02

Prostorom prevladavaju velike bijele površine zidova i stropova, boja prirodnog drva na podnim oblogama i namještaju. U kupaonici nas s prirodom povezuje uzorak mramora i prozor koji se sa zida preklapa na krov.

Akb_Lytton_13

Zasigurno će vas oduševiti i minimalistički uređena spavaća soba s velikim prozorom koji pruža pogled na zelenilo u dvorištu, prostorija za odlaganje odjeće i obuće, velika kuhinja, dnevni boravak čija je razina niža u odnosu na ostatak prostora.

Akb_Lytton_15

Akb_Lytton_10

Akb_Lytton_04-Alt

KLIKNITE NA FOTKE ZA PREGLED.

 

Fotografije: Shai Gil

AKB Architects

Pripremila: Marijana Glavaš

Share.

Comments are closed.