Radite li 6 toksičnih grešaka nakon svađanja s vašom ljubavi?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gnjusna svađa s vašom ljubavi u subotnje jutro, otela vam je pažnju i toplinu kojoj ste se toliko veselili radi zajedničkog vikenda van grada. Vaše je srce pofarbano u tamno sivu boju, povrijeđeni ste i osjećate istovremeno tugu i bijes.

Dok vam emocije ključaju MOŽDA RADITE JEDNU ILI VIŠE FATALNIH GREŠAKA NAKOG SVAĐE!!! Pročitajte i ODGOVORITE S DA ili NE za svaku dolje navedenu izjavu.


1.Odzvanjaju mi u glavi riječi koje mi je partner/ica uputio/la. Neću to oprostiti samo tako, naprotiv, vratit ću s kamatama!

2. Jadam se drugima zbog ponašanja svog partnera/ice i oštro govorim protiv njega/nje.
3. Svoju nervozu istresam na sve koji se u tom trenu nalaze u mojoj blizini (prijatelji, djeca, kućni ljubimci…)
4. Razmišljam što sam sve izgovorio/la partneru/ici, radije bih da nisam i sada osjećam krivnju, sram i nelagodu u srcu.
5. Pitam se očekujem li previše od veze/ braka? Možda se moram pomiriti sa situacijom jer ništa ne pomaže da bude bolje i ne znam što više poduzeti.
6. Razmišljam o prekidu veze/ razvodu kao jedinoj mogućnosti da se više ne osjećam tako jadno i nesretno nakon svađe.

Ukoliko ste ODGOVORILI S NE na svaku izjavu čestitam vam! U vašoj vezi su vrata za sretnu komunikaciju širom otvorena. Ako ste ODGOVORILI S DA na bilo koju izjavu, vjerojatno osjećate posljedice otrovnih grešaka koje potkopavaju harmoniju u vezi i uzrokuju vam besane noći pune gorčine.

No ne mora vam biti tako jer RJEŠENJE POSTOJI! Kako bi se vratila harmonija i radost u vaše srce i vezu, javite mi se još danas i počastiti ću vas Info kavicom za sretne veze tijekom koje ćemo definirati korake prema vašoj ponovnoj sreću u vezi.

www.obnoviljubav.com

 

Share.

About Author

Barbara Grgurić

Life coach za stvaranje sretnih veza (www.obnoviljubav.com)

Comments are closed.