Proces Potpunosti u Zagrebu!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

PROCES POTPUNOSTI (COMPLETION PROCESS) je vrlo snažna, intenzivna, duboka i brza tehnika emocionalnog izliječenja, izliječenja trauma, koju je formirala svjetski poznata američka autorica, spiritualna učiteljica i vidovnjakinja TEAL SWAN (knijge : ‘”Kipar na nebu”, “Sjene prije svitanja”, “Proces Potpunosti”).

Na radionicu vas poziva Angelica Horvatić: “Proces Potpunosti pomaže u iscjeljenju, olakšanju i ublažavanju boli kod: kroničnih bolesti, ovisnosti, depresije, anksioznosti, stresa, snažnih osjećaja tuge, samoće, praznine, nemoći, napuštenosti, odbačenosti, nepripadnosti, nevrijednosti, samomržnje, krivnje, srama (stida), promjena raspoloženja, ljutnje, mržnje, straha, PTSP, trauma, poremećaja u ishrani, pretilosti, i svega ostalog što nam uzrokuje bol, otpor, pritisak ili nelagodu u životu.”

Proces Potpunosti se održava u subotu i nedjelju, 17. i 18. rujna 2016. u Zagrebu (Črnomerec).

“Očekujte vikend potpune životne transformacije kroz dubok, intenzivan, osviješten i promišljeni rad na sebi, vikend čišćenja i izliječenja – na svjesnom i nesvjesnom nivou! Očekujte transformacijske spoznaje, zabavu (“smijeh je najbolji lijek”), grupne interakcije, rad sa sjenama (shadow work), rad sa unutarnjim djetetom (inner child work), regresivne terapije, eye gazing vježbe, vođene meditacije, vježbe Procesa Potpunosti koje će vam omogućiti da postanete ‘sam svoj psihoterapeut ’ kad se vratite kući”, navodi Angelica Horvatić.

Informacije i prijave: angelica@angelicahorvatic.com

Link na event na Facebooku

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.