Za postizanje uspjeha nužna je upornost

0

Svatko od nas teži, ili bi barem želio, ostvariti brzi uspjeh. On, nažalost, ne postoji u našem društvu. Ako je i ostvaren, on je najčešće privremen, ili je do tog uspjeha ipak vodio dugi put koji mi nismo vidjeli u cijelosti, nego smo vidjeli samo jedan njegov dio. Postignuća ostvaruju samo oni koji su imali čvrstu volju i uložili napor da ih ostvare. Uspjeh ne moramo ostvariti odmah, ali uvijek možemo pokušati ponovo. Sve dok ne uspijemo.

Zaboravite prošlost

Niste zadovoljni svojim rezultatima u prošlosti? Radili ste neke greške zbog kojih je vaša karijera krenula krivim putem? Mogli ste napredovati, završiti studij, strani jezik, specijalizaciju, samo da niste ovo ili ono? Niste jedini! Možda ste jedna od onih osoba koja uživa u svojim „povijesnim“ rezultatima, spava na lovorikama, a sadašnjost vam izmiče. Zaboravite i dobre i loše događaje iz prošlosti.

Ako postoji bilo koji način da ih ispravite ili ponovite, apsolutno je opravdano da na to trošite svoju energiju. Uložite sve što vam je na raspolaganju da promijenite ono što se dogodilo. Međutim, ako to niste u stanju, tada bi sugestija ipak išla u smjeru budućnosti. Iz grešaka naučite ono što trebate naučiti, izvucite ono što je pozitivno, usredotočite se na svoje snage i energiju usmjerite na ono što tek stvarate.

mr. sc. Nataša Trojak

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.