Pokloni za najromantičniji dan u godini

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zablistajte ovog Valentinova uz crvenu Galko torbu

Omiljeni hrvatski brend torbi i modnih dodataka Galko za Valentinovo je pripremio posebnu ponudu modela u crvenoj boji i kombinaciji crvene i crne.

Pozornost privlače savršene dnevne torbe koje pristaju odlično uz svaku odjevnu kombinaciju, elegantne torbe u prepoznatljivom Galko stilu, ali i male slatke crvene torbice.

 

Visoko na popisu najvažnijih komada u svakom ormaru nalaze se i praktične torbe u koje lako možemo strpati sve što nam može zatrebati tijekom dana. Galko ima odlična rješenja ovih modela torbi. Tako jednostavne, a tako atraktivne. Tajna je u pravoj koži koja na ovim modelima dolazi do posebnog izražaja. Osim crvenih torbi, na raspolaganju su vam i crveni novčanici, remeni, neseseri…

 

Torbe od prave kože

Ako ste u potrazi za savršenom torbom, kao najisplativije se uvijek iznova pokazuju torbe od prave kože. Za torbu od prave kože ćete morati izdvojiti nešto niše novca, ali dobit ćete komad koji će se u vašem ormaru zadržati godinama. Svi Galko proizvodi su izrađeni od prave kože, i to nekoliko vrsta.
Kvaliteta, originalan dizajn, cijenjeni ručni rad i tradicija imaju posebnu vrijednost.

www.galko.com

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.