Osobna kriza: Kako isplivati?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ako si odlučila napustiti stari posao i krenuti u novi, ako je tvoja veza dotrajala i napuštaš sigurnost starog odnosa, i ostaješ sama, ako si odlučila započeti ispočetka na nekom novom, nepoznatom mjestu, među potpuno nepoznatim ljudima – sve je u redu. I sve će uvijek biti u redu.

Trenutak između starog i novog, dok još miriši prošlost, a budućnost nema oblika može se razvući kao predugačka žvakalica. Ali ne kloni duhom i ne dozvoli da te strahovi svladaju.

Možeš si pomoći na više načina, ja ću ti dati moje.

ODMARAJ puno, trebat će ti enormna količina snage, kad dođe vrijeme za postavljanje novih temelja.

BRINI o sebi na sve moguće načine kojih se možeš sjetiti : uranjaj u kupke, šeći šumom, ispisuj ono što proživljavaš, plači, nađi svoje resurse u ljudima, aktivnostima, pojavama pa i životinjama, svoje izvore snage.

NAĐI osobu od podrške i povjerenja. Po mogućnosti ženu koja zna što prolaziš i koja svojim postojanjem može biti oslonac u vremenu krhkosti, onu koja će ti svojim primjerom pokazati kakva podrška možeš i moraš biti sama sebi.

POSEGNI  za eteričnim uljima. Moj izbor za ušutkavanje unutarnjeg klatna bio bi bergamot. Ulje br.1 za sve stresne periode, neovisno o temi. Ako je potrebno potaknuti unutarnju vatru da se staro čim prije počisti – dodat ćemo đumbir. Ako je potreba za poniranjem u sebe i slušanjem svoje unutarnje mudrosti, zvat ćemo i kadulju. A ako se baš jako leluja pod nogama i miču neke tektonske ploče – nard će nas ukorijeniti na najjače.

I ČEKAJ. Ima nešto sveto u periodu čekanja, vremenu bujanja i rasta. Doći će dan kad će ljepota tvog novog mladog života zasjeniti svu muku oko trpljenja u zemlji i klijanja.

U malom laboratoriju Wild Spirit nastaju čarobni preparati za duhovno i emotivno osnaživanje kroz suptilnu aromaterapiju. Mudrim kombiniranjem eteričnih ulja prema njihovim energetskim svojstvima i djelovanju na psihu i emocije možemo podržati naš oporavak na dubljim razinama i puno brže postići željenu transformaciju.

Saznaj više na web stranici www.povratakdivljezene.com

Kristijana Vučetić

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.