Obuća za ugodne ljetne dane – Hibridna obuća osvaja!

0

Hibridna obuća, koja je osvojila i trendseterice diljem svijeta, sastavni je dio aktualne mode, pa se i modni trendovi u obući već neko vrijeme kreću u tom smjeru.

Ova je obuća prepoznatljiva po tome da predstavlja spoj japanki, natikača, platformi ili tenisica u jedan model.

Ako volite tenisice i sandale ovogodišnji ljetni modeli obuće stvoreni su baš za vas. Sportske sandale, koje su svojevrsna modna mješavina udobnih sandala i cipela, preplavile su gradske ulice. U raznovrsnoj ponudi ove vrste obuće u Mass trgovinama ponuda obuhvaća razne modele, pri čemu je važno znati odabrati odgovarajuću veličinu kao što je bitno znati takvu obuću uskladiti s našom odjećom.

Glede kombinacija, najzahvalnije modne kombinacije takve obuće su s haljinama, poput male crne haljine, zatim uz haljine sa zebrastim ili nekim drugim modnim printom, s kratkom i laganom haljinom ili s elegantnom haljinom. Za one koji više preferiraju hlače, hibridna obuća najbolje pristaje uz lanene hlače, bijelu majicu i traper jaknu ili uz jednostavne trenirke.

 

 

 

www.mass-shoes.com

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.