Obonjan ove sezone svojim gostima osigurava potpuno novi doživljaj ljetovanja

0

Želiš bijeg od svakodnevice, odmor i chillanje, ali ne i dosadu? Dođi na Obonjan

Dosta ti je gradskog asfalta, žudiš za odmorom glave i tijela, križaš dane na kalendaru do prvih sunčanih dana, a onda i do ljetnog godišnjeg odmora? Ako su odgovori većinom potvrdni, molimo te nastavi čitati – imamo još par pitanja za tebe. Na tom dugo očekivanom godišnjem želiš otkriti skrivene plaže, dobro jesti, chillati uz bazen i koktele, a navečer brojati zvijezde dok te tvoj omiljeni DJ oduševljava sa svakim novim setom? Želiš li doživjeti nešto novo i drugačije i napraviti napokon nešto za sebe ove godine? Ako su odgovori opet potvrdni, imamo rješenje – dođi na Obonjan.

Na Obonjanu su dani upravo takvi. Mirni, ugodni, zabavni, drugačiji. Dani obično započinju jogom i relaksacijom uz razne radionice i wellness program. Možete voziti kajak, napokon probati vožnju na svima poznatoj banani, iznajmiti čamac i zaletjeti se do obližnjeg otoka. Mogućnosti je bezbroj. Nakon jutarnjeg chillanja, najbolje je posjetiti gastro oazu koja će zadovoljiti i najzahtjevnije apetite. Popodnevni sati pravo su vrijeme za druženje uz bazen i koktele i doček zalaska sunca. Zatim slijedi večera i milijun novih mogućnosti. Gledanje u zvijezde s velikim teleskopom, romantična večera u dvoje, šetnja po otoku, chillout na glazbenim večerama. 

Obonjan se svojim ‘adults only’ konceptom obraća svima kojima treba pauza nakon zahtjevne godine prepune poslovnih i privatnih izazova te omogućuje gostima da godišnji odmor provedu baš po svojoj mjeri – kombinirajući odmor, uživanje, učenje novih vještina, ali i sjajnu zabavu.

Više informacija pronađite na web stranici Obonjan-island.com te Facebook ili Instagram stranici, a za potpuni doživljaj pogledajte i video.

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.