Obiteljska rezidencija koja izražava modernitet – Dusky Thrush House

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dusky Thrush House je zanimljiva obiteljska rezidencija u zapadnom Austinu koja s jedne strane omogućava miran obiteljski život, a s druge strane je prikladna za organiziranje zabava i druženja koja su vlasnicima važna.

 

Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak su smješteni kao jezgra kuće upravo zbog organiziranja druženja. Kuhinjski otok je vidljiv i dostupan iz svih prostorija.

dusky-thrush-house

Kako bi se održao čist i moderan stil uređenja, uz kuhinju su smješteni ugradbeni bar i ostava.

Promjena razine stropa u odnosu na kuhinju, omogućila je ugradnju dodatnih prozora u ostalim prostorijama čime je osigurano dodatno prirodno osvjetljenje.

U stubištu su ugrađeni veliki kutni prozori koji su strateški smješteni kako bi se omogućilo više prirodnog svjetla u središnjoj jezgri kuće.

dusky-thrush-house       dusky-thrush-house

Iz dnevnog boravka se pruža prekrasan pogled na dvorište namijenjeno za odmor i uživanje. U dvorištu je smješten bazen, a okruženo je zelenilom.

dusky-thrush-house

Kuća je opremljena s dvije kupaonice. Prva, ujedno i glavna kupaonica, odiše jednostavnošću i elegancijom te nudi mjesto za opuštanje, a namijenjena je za same vlasnike kuće.

dusky-thrush-house

Da vlasnici uistinu vole ugošćivati, dokazuje i gostinjska kupaonica u kojoj su na zidovima smještene ploče na kojima gosti kredom mogu zapisivati svoje dojmove.

dusky-thrush-house        dusky-thrush-house

KLIKNITE NA FOTKE ZA PREGLED GALERIJE.

 

Fotografije: Charles Davis Smith, Allison Cartwright – Twist Tours, Jacob Bodkin

www.mfarchitecture.com

 

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.