Obilje u vašem životu – kako ga privući

0

Zakon privlačenja osigurava da snagom mišljenja privlačimo sve ono o čemu razmišljamo. Sve što nam se događa u životu, privlačimo u svoj život.

Mislima od kojih se bolje osjećamo, pričanjem o onome što želimo, donosimo obilje u svoj život. Zakon privlačenja možemo primijeniti u svim segmentima života. Taj zakon je uvijek postojao, o njemu se pisalo i u drevnim zapisima, taj zakon će uvijek postojati.

U svoj život možemo privući sve na što fokusiramo svoje misli, svoju energiju trebamo usmjeriti na ono što želimo dobiti. Ako se fokusiramo na nedostatak novca, loš posao, loše radne kolege, bolest, nekvalitetnu vezu, zakon privlačenja će odgovoriti na način da će nam te problema još više povećati. S druge strane, ako se fokusiramo na pozitivne aspekte svoga života, život će kreirati više situacija radosti, sreće i obilja.

Obilje – 2 minute meditacije za privlačenje obilja

Tekst videa:

  • Ako otpor zamijenite dopuštanjem, ako sumnju zamijenite vjerovanjem, vaše obilje će postati očito. Udahnite, izdahnite.
  • Naše riječi će vam pomoći da pomaknete osjećaje oko novca, od zabrinutosti do žudnje i zabave. Udahnite, izdahnite.
  • Kada se dogodi taj emocionalni pomak, neposredna financijska manifestacija će biti dokaz tog pomaka. Udahnite, izdahnite.
  • Svakim slušanjem ovih riječi izdahnut ćete sve više i više otpora, vaši osjećaji će se poboljšati. Udahnite, izdahnite.
  • Nikada niste uskraćeni kada netko drugi dobiva, jer se obilje širi proporcionalno da uskladi želje. Udahnite, izdahnite.

Tajna ostvarenja vaših želja leži u snazi vaših pozitivnih misli i privlačenju obilja u život. Sumnju zamijenite vjerovanjem, napravite taj emocionalni pomak, fokusirajte se na pozitivne aspekte svoga života i život će vam kreirati više situacija radosti, obilja i sreće.

 

 

 

Foto: Video Print Screen

Share.

Comments are closed.