Novi psihološki triler Shari Lapena – Par iz susjedstva

0

Najpopularniji triler 2016., koji je pokrenuo lavinu komentara!

„Nikad prije nisi morala pozvati policiju. A sad su policajci u tvojoj kući, i tko zna što će u njoj pronaći.“

  • Prvi roman odvjetnice i profesorice engleskog jezika i književnosti Shari Lapene.
  • Roman je proglašen najboljim trilerom u 2016. prema stranici Goodreads, knjigom godine 2016. prema WHSmith- u, a postala je i bestseler New York Timesa, Broj 1 bestesler u Kanadi, bestseler časopisa Sunday Times!
  • Na društveni mrežama diljem svijeta upravo je ova knjiga bila najkomentiranija u 2016. godini.
  • Nakon velikog uspjeha s romanom Par iz susjedstva, Lapena priprema novi roman A stranger in the house.

Par iz susjedstva je roman koji otkriva što se sve krije iza naoko savršenog života u elitnom predgrađu i potiče mnoga pitanja i nedoumice do samog kraja.

Anna i Marco Conti imaju sve – divnu vezu, prekrasan dom, prekrasnu kćer Coru. Marco vodi vlastiti posao, a Anne je svoj napustila i posvetila se brizi i odgoju malene djevojčice. No, jedna večer će sve izmijeniti.

Dadilja im otkazuje u zadnji trenutak. Par će tu večer ostaviti u kući svoju šestomjesečnu djevojčicu potpuno samu i otići na večeru kod susjeda. Vjeruju da će biti dovoljno s vremena na vrijeme provjeriti kako je dijete i spava li čvrsto. Međutim, kad se vrate kući, djeteta više neće biti. Nakon strašnog zločina, glavni osumnjičeni su upravo Anna i Marco. A istina je mnogo kompliciranija nego što se čini!

Autorica čitatelja potom uvlači u strahovitu noćnu moru roditelja kojima se u glavi vrte mnoga pitanja. Tko bi oteo šestomjesečno dijete? Zašto? Lapena kroz radnju prati razmišljanja supružnika, Anne i Marca, omogućavajući čitatelju da upozna sumnje i pitanja koje imaju supružnici jedan prema drugom. Otkriva se i strana priče detektiva Rascbacha koji se trudi se što realnije razmišljati o ovoj planski odigranoj otmici.

Čak i najbližoj osobi ne možemo čitati misli. Fantastično isplanirana priča iz stranice u stranicu otkriva koliko je daleko ispletena paučina laži koja se zahvatila u tom braku.

Ono što slijedi je raspadanje obitelji, priča o prevari i nevjeri koja šokira.

POTRAŽITE U SVIM BOLJIM KNJIŽARAMA ILI NA WEB SHOPU WWW.MOZAIK-KNJIGA.HR!

 

Share.

Comments are closed.