Nova jesenska kolekcija torbi hrvatskog brenda Galko – neodoljive torbe koje ćemo nositi ove jeseni

Pinterest LinkedIn Tumblr +

U dućane je stigla neodoljiva kolekcija modnih Galko torbi za jesen/zimu 2020.

Ljeto lagano ide prema svome kraju, brendovi predstavljanju nove modne kolekcije. Vedre ljetne boje uskoro ćemo zamijeniti jesenskim nijansama. Tople nijanse jeseni će biti vidljive na odjeći, torbama i ostalim modnim dodacima.

Na tržište je stigla i nova kolekcija modnih torbi hrvatskog brenda Galko koju karakterizira neodoljiv spoj klasičnog i modernog. Kolekcija je puna modnih favorita za nadolazeću sezonu.

Torba je oduvijek bila jedan od ključnih komada u ormaru svake žene, modni je dodatak kojemu se posvećuje posebna pozornost. Odabir kvalitetne kožne torbe je uvijek dobra i isplativa odluka jer ćete je moći nositi godinama.

sive torbe u kombinaciji a animal printomelegantna crna torbamale galko torbice, 5 nacina nosenja

U novoj Galko kolekciji je bogata ponuda torbi za žene koje vole ženstven i profinjen stil. To je dio kolekcije kojim je brend i dalje ostao vjeran svome stilu koji slijedi već dugi niz godina. Posebno se ističu elegantne torbe u kombinaciji jednobojne kože i kože s animal printom te kombinacije s detaljima od kroko kože.
Ljubiteljice ležernijeg stila također će biti jako zadovoljne. Naime, jesenska kolekcija donosi inovativna dizajnerska rješenja poput hit modela ruksaka koji možete nositi i kao ruksak, i kao torbu.

Cijena 1.099,00 kn

Cijena 1.179,00 kn

 

Cijena 849,00 kn

Cijena 1.189,00 kn

Cijena 799,00 kn

 

 

Torbe su funkcionalne i različitih su veličina. Možete birati između malih torbica, dnevnih torbi srednje veličina, a tu su i veće, uvijek omiljene shopperice. Galko model shopper torbe dolazi u kombinaciji s atraktivnom kožnom kozmetičkom torbicom koju možete nositi i odvojeno.

Galko kolekciju jesen/zima obilježavaju neodoljive nijanse jesenskih boja: „trula višnja“, svijetlo i tamno crvena, prošarana smeđa, siva, ljubičasta, zagasita žuto-narančasta. Na ulicama ćemo zasigurno vidjeti puno lijepih modnih kombinacija koje će ovi modni dodaci učiniti posebnima.

smedja torba galko

crvena galko torba

crvena torba s okruglom kopcom

Zahvaljujući kombinaciji kvalitetne kože, istinskog kreativnog sklada, izrade u koju je uključen i cijenjeni ručni rad te stroge provjere kvalitete proizvoda, Galko torbe su iznimne kvalitete, unikatne, funkcionalne, protkane tradicijom i nepogrešivom elegancijom što im daje posebnu estetsku notu.

Kada birate, birajte sa stilom.

www.galko.com

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.