MODA   PROMO  

Neodoljive male torbice koje će vas osvojiti

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Neodoljive i šarmantne male torbice uvijek će privući pozornost i svaki outfit učiniti posebnim. Naš svakodnevni odabir modnih dodataka naglašava osobni stil i našu kreativnost.

 

Male ili velike, s detaljima ili bez, klasične ili trendi, s duljim lancem ili kožnim remenom, kakve god bile, torbe su neizostavan modni dodatak i obožavamo ih. Kao dekorativni detalj, svakoj našoj kombinaciji daju drugačiji naglasak. Mnoge žene će se složiti da lijepih torbi nikad dosta, tako da je novi primjerak uvijek dobrodošao. Torbe su oduvijek bile jedan od najvećih fetiša nježnijeg spola.

Iako žene najčešće ne mogu zamisliti radni dan bez nekog većeg modela torbe u koju mogu spremiti sve što im treba tijekom dana, druge se ipak odlučuju za male torbice u koje stane samo osnovno.

Uz veliku svakodnevnu torbu, unutar svakog ženskog ormara nalazi i barem jedna manja torbica za izlaske i svečane prigode. Neodoljive i šarmantne male torbe uvijek će plijeniti pažnju i transformirati i najjednostavniji outfit i svakako su dobrodošle u garderobi svake žene.

U nastavku donosimo male torbice hrvatskog brenda Galko. Ovo su torbice kojima je nemoguće odoljeti, a zahvaljujući kvaliteti, dugo će se zadržati u vašem ormaru i uljepšati vaše brojne odjevne kombinacije. Torbice su izrađene od kvalitetne kože.

 

mala crvena torbica

S dugom naramenicom od dekorativnog metalnog lanca

crna lak torbica

ruzicasta mala torbica

S dugom naramenicom od dekorativnog metalnog lanca

 

crno srebrna torbica

 

mala srebrna torbica

Lanac omogućuje nošenje u ruci ili na ramenu.

 

crna kroko torbica

srebrna torbica

5 načina nošenja

 

Više načina nošenja

 

Detaljnije informacije potražite na www.galko.com

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.