Modno i ugodno, čak i na plaži!

0

Neprocjenjivi osjećaji koji karakteriziraju ljetni odmor su bezbrižnost, more, sunce, dobra hrana, društvo i sloboda. Osjećaj slobode najbolje se može osjetiti na stopalima jer ona napokon ljeti mogu disati.

Postoji nebrojeno mnogo mogućnosti uz pomoć kojih možete razmaziti svoja stopala, a to podrazumijeva i obuću, od modnih i sportskih natikača, japanki i cipela za vodu koje nude dobro prianjanje i štite stopala od oštrih stijena i šljunka. U ponudi Mass obuće nalazi se veliki izbor ženskih, muških i dječjih cipela za vodu i plažu. Jeste li već pronašli svoj par?

Japanke nisu samo sjajan izbor zato što ih je lako obući, već su vrlo zahvalne jer se lako mogu kombinirati uz odjeću, pa su postale obvezan modni komad. Njih možemo koristiti nakon sportskih aktivnosti, služe kao sjajna obuća za plažu, a navečer su „točka na i“ uz opuštenu ljetnu odjeću tijekom primjerice obiteljske šetnje uz more.

djecje natikaceOvog ljeta na ženskim japankama dominiraju cvjetni uzorci u tropskim bojama i sa zanimljivim dodacima na remenčićima, zatim detalji poput srca u imitaciji metala, te dodaci poput kristalčića, dok su jednostavnije jednobojne japanke upotpunjene zanimljivo isprepletenim remenčićima. Muškarci mogu birati između klasičnih boja poput plave, crne i raznih nijansi pješčanih boja, a na remenčićima su istaknuti logotipi robnih marki.

Uzorci i logotipi marki i dalje su modni hit ljeta, čak i na natikačama. Nalaze se i na ženskim i na muškim natikačama, a osim klasičnih sportskih sandala Adidas i Nike, popularne su i dječje natikače sa zatvorenim nožnim prstima, koje štite nožne prste, a straga imaju remen kako natikače ne bi skliznule s nogu. Svoj omiljeni par natikača žene mogu kombinirati s elegantnijim kupaćim kostimima i pletenim cekerima ili torbama, a ove godine ponovno vrijedi pravilo da što više obuća svjetluca, to je bolje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dakle, nabavite odgovarajuću ljetnu obuću i prepustite se ljetu, užicima i stvaranju lijepih uspomena!
www.mass-shoes.com

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.