Unikatni modni dodaci s potpisom hrvatske dizajnerice Adriane Rajčić

0

adriana rajcic ruksak

Modni brend Adriana Rajčić Design predstavio novi editorijal snimljen u prekrasnom Gorskom kotaru

Mlada dizajnerica Adriana Rajčić, koja stoji iza modnog brenda Adriana Rajčić Design, pripremila je nove modne poslastice za ljubiteljice unikatnih modnih komada.

Ovih dana su snimili mini editorijal unikatnih ruksaka s Ninom Briški u krajoliku Gorskog kotara.
Želja im je bila ne samo promovirati hrvatski dizajn, nego i prekrasni krajolik Gorskog kotara, njegove ljepote i čistu prirodu.

Boje koje prevladavaju u kolekciji su crna, zlatna i srebrna. Crna boja se odlično kombinira s raznim efektnim materijalima. Kako Adriana ističe, i sama voli te boje u svojim modnim kombinacijama pa je kolekcija odraz i njenog vlastitog stila. Ruksake često izrađuju u dogovoru s kupcima, sluša njihove želje i dizajnira unikatne komade protkane njihovim željama i njenim prepoznatljivim potpisom.

Ruksaci su dostupni i u mini varijanti za djecu tako da se mame i kćeri mogu modno uskladiti. Najtraženiji su modeli ruksaka su s mašnom ili s linijama efektnih materijala u kombinaciji s crnom bojom.

 

Proizvodi brenda Adriana Rajčić Design su dostupni na Facebook stranici.

Foto: D. G.

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.