MODA  

Modni dodaci koji će se nositi u 2020.

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kada se oprostimo od jedne godine, oprostili smo se i od modnih trendova proteklih sezona.

 

Iako su neki modni dodaci bezvremenski i vjerno ih čuvamo u svojim ormarima, postoji puno novih koji će se nositi u novom desetljeću i koji će biti važni u našoj garderobi. Za vas smo izdvojili neke koje ćete viđati u narednom periodu.

 

Torbe zanimljivih oblika i zanimljivog dizajna

U predstojećoj sezoni nas očekuju uistinu zanimljivi komadi. Oživite bilo koji outfit s jednom od trendovskih torbi. Razmišljajte plavo, crveno, zeleno i žuto istovremeno. Uz ove modne dodatke činiti će vam se kao da u svakom trenutku hodate s komadom moderne umjetnosti.

 Mango 

 

 

Ogrlice

Neizostavan element modnih kombinacija su ogrlice. Ogrlice s debljim lancem se probijaju u prvi plan sezone. Ove se ogrlice jednostavno spajaju s odjećom.

 

H&M

 

Široki remeni

Široki remen je svestran modni dodatak koji možete nositi uz haljinu, suknju ili hlače; nema pravila. Riječ je o komadu koji nikad neće izaći iz mode, a može ga se nositi za svaku prigodu. Za vas smo izdvojili nekoliko atraktivnih komada.

 

H&M

 

 

Mango

 

 

Orsay

 

Trake – rajfovi za kosu

Ako vam kosa ima „loš dan“ riješite problem jednim od ovih podstavljenih traka za kosu. Trake i rajfovi jednostavno izgledaju fantastično, a postoji puno načina na koje možete nositi ovaj prekrasan predmet. Pustite mašti na volju, kombinirajte i zabavite se!

Sinsay

 

Reserved

 

Mohito

 

H&M

 

 

Naušnice s obručom

Ovaj ćete modni dodatak često viđati u predstojećem periodu. Od jednostavnog dizajna do bisernih uzoraka i ukrasa, obruči najbolje izgledaju s kosom skupljenom u konjski rep ili punđu.

H&M

 

Mohito

 

Mango

 

Okviri za sunčane naočale u boji

Kada nam dođu topliji i sunčaniji dani, trebat će vam zaštita za oči, ali ovoga puta ne običnim sunčanim naočalama. Ove sezone hit će biti sunčane naočale s obojenim, živahnim okvirima.

Mango

 

Mohito

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.