Louise L. Hay proslavila 90. rođendan – Mislima kreiramo vlastitu budućnost

0

Louise L. Hay je jučer, 8. listopada, proslavila svoj 90. rođendan! Njene godine govore u prilog činjenici da pozitivno razmišljanje značajno utječe na naš život.

Louise L. Hay je jedna od najpoznatijih autorica knjiga za samopomoć i samoiscjeljenje. Smatra da svojim mislima kreiramo vlastitu budućnost, a misli su u našim rukama, misli možemo promijeniti u bilo kojem trenutku. Louise L. Hay  vjeruje da ponajprije trebamo voljeti sebe. Kad volimo sebe, sposobni smo voljeti i druge. Naše misli su odgovorne za sve negativnosti koje nam se događaju u životu.

Povodom svog rođendana, napisala je:

„Imat ću 90 ove subote. Biram vidjeti da se moj život kreće u različitim smjerovima, svi su jednako dobri. Neke stvari su čak i bolje nego su bile u mojoj mladosti. Moje mlađe godine su bile ispunjene strahom, moje današnje su ispunjene povjerenjem. Moj život je postao riznica iskustava. Korak naprijed, koristitite svoj glas, izađite u svijet i živite!“

Donosimo nekoliko pozitivnih misli Louise L. Hay koje će vam pomoći da današnji dan učinite boljim.

“Svaka misao koju mislimo kreira našu budućnost.” (Louise L. Hay)

 

Imate moć da liječite svoj život, to trebate znati. Jako često mislimo da smo bespomoćni, ali nismo. Uvijek imamo snagu naših misli… Svjesno koristite svoju snagu. ” (Louise L. Hay)

 

Kažem „Van“ svakoj negativnoj misli koja mi padne na pamet. Niti jedna osoba, mjesto ili stvar nema nikakvu moć nada mnom, jer ja sam jedini mislilac u mojoj glavi. Sama kreiram svoju realnost i svakoga u njoj.” (Louise L. Hay)

 

“Primijetila sam da svemir voli zahvalnost. Što ste više zahvalni, više dobivate.” (Louise L. Hay)

 

“Ja ne rješavam probleme. Ja određujem svoje mišljenje. Problemi se zatim poprave sami. ” (Louise L. Hay)

 

Prošlost nema moć nad nama. Nije važno koliko smo imali negativan uzorak. Stvar moći je i sadašnji trenutak. Kakva prekrasna stvar za shvatiti! Možemo početi biti slobodni u ovom trenutku! ” (Louise L. Hay)

 

Foto: www.louisehay.com

Share.

Comments are closed.