Kupaonice koje se prilagođavaju Vama

0

Geberit, vodeći proizvođač sanitarnih proizvoda, proširio je asortiman svojih proizvoda integriranim kupaonskim rješenjima.

 

Kupaonska linija Geberit Acanto jedna je u nizu kupaonica koja u prvi plan stavlja najviši nivo udobnosti i široku paletu boja i elemenata, omogućavajući različite kombinacije za stvaranje kupaonice po mjeri bez narušavanja funkcionalnosti.

 

Jasan dizajn, tanke linije, mekane krivulje

GeberitUmivaonici kupaonske linije Geberit Acanto predstavljaju bezvremenski moderan organski dizajn, s jasnim geometrijskim linijama i organskim unutarnjim bazenima. Umivaonici su dostupni u različitim oblicima i dimenzijama. Rubovi su posebno tanki i na taj način daju keramici notu lakoće. SlimRim dizajn daje umivaonicima malih dimenzija i uskih rubova posebno elegantan i vitak izgled.

 

 

Namještaj za izražavanje Vaše individualnosti

GeberitGeberit Acanto kupaonski namještaj nudi slobodu dizajna i funkcionalnu izvrsnost. Nakon provedenih istraživanja s kupcima, linija je razvijena kako bi udovoljila najširem rasponu svakodnevnih potreba. Unutrašnjost namještaja je iznenađujuće fleksibilna, s rasporedom ladica, odjeljaka i polica tako da ne stvaraju zatrpanost. Linija sadrži i magnetne ploče – koje se mogu postaviti na zid, na koje možete smjestiti nosače za odlaganje točno tamo gdje Vam je potrebna Vaša kozmetika, a pozicije možete mijenjati u svakom trenutku.

 

Praktičan element s ogledalom

Inovativni koncept transformira ormarić s ogledalom iznad umivaonika u centar ljepote s ugrađenim ogledalom koji povećava.

 

Bezvremenske keramičke linije za kupaonice najviše kvalitete

GeberitGeberit Acanto WC školjke slijede dizajn umivaonika. WC školjke imaju Rimfree tehnologiju bez unutrašnjeg ruba što omogućuje lakše čišćenje. Čišćenje je dodatno olakšano QuickRelease funkcijom za WC daske koja omogućuje jednostavno uklanjanje WC daske.

Više informacija na: www.geberit.hr

 

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.