Krupna promjena u prosincu – Svemir nam uručuje pozivnicu za promjenu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

promjena u prosincu

Godina na izmaku bila je jedna od izazovnijih. Mnogo se toga podignulo na površinu, izletjelo iz mraka, izvirilo ispod tepiha. Suočavanje je nekad bilo zahtjevno, ali i neminovno. I kako se 2020. bliži svome kraju, pozvani smo odlučiti kojim putem dalje želimo ići.

Astrološki gledano, ovo je uz siječanj jedan od karizmatičnijih mjeseci u godini. Ono što je tada počelo lagano ‘umirati’, sada se bliži svome kraju.

Spremni smo početi stvarati novo poglavlje u knjizi našeg života. Jupiter i Saturn napuštaju znak Jarca, a prije nego što prijeđu u prostore Vodenjaka, Saturn 17. prosinca, a Jupiter 19. prosinca, boravit će na zadnjem stupnju Jarca. To je vrijeme svođenja računa, rekapitulacije, shvaćanja da više ne može po starom te da smo primorani donijeti neke odluke. Simbolično rečeno to je vrijeme kraja, odnosno pripreme terena za novi početak. Stare i neupotrebljive strukture našeg života se raspadaju.

Obrasci ponašanja koji nam više ne služe potrebno je zamijeniti novim, produktivnijim. Nemoguće je ići istim putem i očekivati nova i bolja rješenja. U sve će se ‘umiješati’ i pomrčina Sunca u znaku Strijelca 14. prosinca koja će prethoditi ovim promjenama, odnosno pogurati nas prema naprijed.

Vrijeme je da pronađemo i živimo svoju istinu.
Vrijeme je da pronađemo smisao u onome što živimo.
Vrijeme je da počnemo vjerovati da je moguće. I krenuti prema slobodi. Sloboda nije nešto što nalazimo u vanjskom svijetu. Ona traži da bude osviještena unutar nas. Sloboda od samonametnutih ograničenja, tvrdokornih uvjerenja, strahova…

I kad Jupiter i Saturn prijeđu u znak Vodenjaka, naći će se na istom stupnju tog znaka od 20. prosinca, što se posljednji put događalo u prosincu 1980. godine u znaku Vage te u svibnju 2000.-e u znaku Bika, znači u prosjeku ovaj se spoj Jupitera i Saturna događa svakih 20 godina. Svemir nam na osobnoj razini, ali i cijelom čovječanstvu uručuje pozivnicu za veliku promjenu. Staro i potrošeno lagano umire. Stvaraju se novi temelji, a na njima i platforma za ostvarenje novih ciljeva.

Koja ograničenja unutar sebe, ali i u vanjskom svijetu trebate prevazići kako biste krenuli prema boljemu? Jeste li spremni prihvatiti veću odgovornost i svoj život učiniti ljepšim mjestom za bivanje?

Ulazimo u doba u kojem je važno biti i ostati povezan. Razvijati svoju mrežu odnosa i prijateljstava s ljudima koji nas podržavaju i motiviraju. Ne dopustiti da nas strahovi odvoje i posvađaju. Usudite se biti ono što jeste, unatoč svemu i svima.

Koja je vaša istina?

Share.

About Author

Julijana Oremović

ASTROLOGINJA I ŽIVOTNA SAVJETNICA Po zanimanju sam novinar – urednik, 12 godina obnašala sam mjesto glavne urednice astrološkog časopisa Astro magazin, a potom i izdanja 100% prirodno, tiskovine namijenjene zdravom životu. Pisala sam i uređivala astrološke sadržaje i za brojna druga tiskana izdanja. Astrologija je bila moj prvi alat samopomoći i početak putovanja prema upoznavanju same sebe. S njom radim i istražujem ono što volim, a to su život i ljudi. Trenutno dalje učim i razvijam se kroz tehnike All level healinga koje koristim i u radu s vama.

Comments are closed.