Krokodilski uzorak na obući – hit ove jeseni!

0

Divlje, a profinjeno!

Opušteni i ležerni stil vrlo je lako učiniti posebnim. Idealno rješenje ako ove jeseni želite biti stilski dotjerani nalazi se u obući s krokodilskim uzorkom! Gležnjače i vojničke čizme s krokodilskim uzorkom, kao glavni jesenski hit, svakoj modnoj kombinaciji dodat će dašak elegancije pa u ovoj obući sigurno nećete proći nezamijećeno.

Vojničke čizme s krokodilskim printom obuća su koju nije teško kombinirati s različitim odjevnim stilovima, a također se izvrsno podudaraju sa svim vrstama uzoraka. Šik kombinacija mogu biti crne ili crvene vojničke gležnjače s krokodilskim uzorkom, bijela košulja i karirana jakna. Istaknuti ovogodišnji trend čine i bijele „kroko“ vojničke gležnjače, koje su već osvojile srca modnih entuzijastica.

 

Ako niste oduševljeni životinjskim uzorcima, u svim Mass trgovinama na raspolagnju su i gležnjače koje na sebi imaju samo dašak krokodilskog uzorka, kao primjerice na dijelu oko pete. Djeluje divlje, ali u stvarnosti je profinjeno! Ovakav stil možete postići i u mokasinama s krokodilskim uzorkom.

 

obuca s kroko uzorkom

obuca s kroko uzorkom 1

U svim Mass trgovinama i na web shopu nalazi se impresivan izbor obuće s krokodilskim uzorkom . Pronađi barem jedan par za sebe!

www.mass-shoes.com

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.