Kreirajte malo oduševljenja uz dobar flert

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Žene u BRAKU, danas (samo za vas!) imam jedan savjet i recepturu (koja će djelovati!)… Apeliram na vas – dajte si malo oduška, uzbuđenja, kreirajte jedan dobar flert…

Potaknite malo onu strastvenu energiju koju je bila u vašim 20-im godinama…

Dok teglite nedjeljom vrećice s placa, zastanite i potajno uberite par listića svježeg bosiljka. Osušite ih daleko od pogleda. Kada dođe vrijeme stavite ih u mužar, nakapajte par kapi eteričnog ulja vetivera (yang, muška energija) i jasmina (strast, afrodizijak, nesputanost), dodajte malo cimeta u prahu (ljubav) i rižinog pudera (on je baza ovog pripravka). Sve dobro usitnite, pretvorite u fini prah, i lijepo se napudrajte!

Za posljedice NE odgovaram, a jedino molim da budete fer – podijelite ovaj post s onima koji su u potrebi!

Autor: Saša Radulović
Aromaterapeut

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.