Koje odgovore nam astrologija može uistinu dati?

0

Osobni horoskop naš je životni zapis. Unutar njega ucrtan je naš put, kao i naša osobnost. Riječ je o svojevrsnom okviru unutar kojeg djelujemo, no to nikako ne znači da je sve unaprijed zapisano.

 

Mi smo bića slobodne volje i svaki dan donosimo odluke, biramo. U njemu ‘pišu’ sve naše mogućnosti, potencijali, misija čijim ostvarenjem rastemo i napredujemo. Zapisane su i slabosti koje je dobro prevladati i osnažiti. A upravo su slabosti i padovi naše najveće lekcije koje kad ispravno promatramo i shvatimo donose veliki kvantni skok u našem osobnom razvoju. Susret s vlastitim horoskopom može produbiti i proširiti našu svjesnost.

Osobni horoskop je jedna vrsta našeg okvira unutar kojeg se krećemo, ogledala putem kojeg se možemo pogledati otvorenih očiju, bez samozavaravanja, shvatiti kako prevladati i osnažiti svoje slabosti i upoznati svoje talente i snage.

A što se tiče predviđanja, astrologija ne daje gotove odgovore jer naša budućnost nije tako strogo određena. Moguće je vidjeti koja su razdoblja u budućnosti važna za nas, kada je dobar period za aktivnost, a kada je dobro biti introspektivan i više promatrati, a manje djelovati.

 

Ovo su neka od pitanja na koja možemo pronaći odgovore…

Tko sam ja, što ja trebam?

Ovo je prvi korak. Suočavanje sa sobom. Prihvaćanje sebe. Postajemo jasniji sami sebi. Shvaćamo da nismo nepogrešivi. Kao što imamo svoje vrline i snagu, imamo i slabosti i mane. Ljudi smo. Vaš osobni horoskop je vaše ogledalo, mjesto na kojem možete pronaći sebe i shvatiti što sve možete postići i ostvariti u životu.

 

Kuda i kako dalje?

Imate li konkretan problem, osjećate se zarobljeno u njemu, u sebi? Ne znate što činiti, nije vam jasno što se događa? Uvidom u vašu natalnu kartu može se jasno vidjeti zašto ste zapeli, što se događa i kako izaći iz tog maglovitog perioda.

 

Dokad ovako?

Ima jedna bitna stvar koju vam može ponuditi vaš horoskop, a to je shvaćanje da je sve prolazno, pa i problemi koji nas ponekad zarobe. Moguće je točno vidjeti koliko dugo će kriza potrajati i što je najbolje u takvoj situaciji činiti.

 

Što mogu učiniti da bude bolje?

Uvijek postoji način. Rješenje nam je često nadomak ruke, no često ga ne vidimo jer smo zapleteni u mrežu nesigurnosti. I nismo uvijek dovoljno objektivni sami za sebe. I tu horoskop može pomoći…

 

Zašto tako boli?

Svaki horoskop ima svoje slabo, ranjivo mjesto, područje na kojem češće padamo, posrćemo, mjesta neznanja i nesnalaženja. To su naše velike lekcije iz kojih možemo puno naučiti i rasti. Koje je vaše mjesto spoticanja? Upoznajte ga i prihvatite. Otkrijte način kako ga prevladati i osnažite sami sebe u tom području.

 

Gdje mogu uspjeti?

Jasno se može vidjeti u kojem ćete području života ulagati mnogo energije. U čemu ste jaki. Na što je dobro usmjeriti fokus. Na kojem mjestu rastete i razvijate se.

 

Koja je moja misija?

Pozicije Mjesečevih čvorova u horoskopu jasno detektiraju područje života u kojem smo skloniji ići linijom manjeg otpora, kao i ono područje na kojem ostvarujemo svoje potencijale, rastemo i razvijamo se i mi i naš život. Došli smo u život s nekom misijom. Horoskop vam otkriva vašu misiju. Za nekoga je to samoodrživost, za nekoga ostvarenje kroz odnose ili karijeru, za nekoga samostalnost, sloboda. Različiti su putovi životni…

 

Zašto mi se ne javlja?

Ovo je jedno od najučestaliji pitanja koja dolaze do mene. Ne mogu točno znati zašto se on/ona ne javlja, ali je moguće iz vašeg i partnerovog horoskopa vidjeti koliko ste kao par kompatibilni, zašto je kriza nastupila i ima li vaš odnos perspektivu u budućnosti.

 

Je li ona/on onaj pravi za mene?

Kroz tumačenje i analizu vašeg i partnerovog horoskopa može se mnogo doznati o dinamici i prirodi vašeg odnosa. Na kojim pitanjima, temama padate, a u kojima ste složni i snažni. Shvaćate što je realno očekivati od odnosa, što vi, a što vaš partner donosi u vezu. Miču se iluzije. Dobivate realan pogled na vaš brak, vezu.

 

Što me čeka u budućnosti?

U horoskopu su jasno pokazana razdoblja u bliskoj i daljnjoj budućnosti koja donose prosperitet, napredak i zadovoljstvo, kao i faze života u kojima trebamo odbaciti ono što više ne funkcionira, napraviti reviziju dosadašnjih iskustava i shvatiti da nekad i zastoji ili padovi imaju svoju svrhu u našem životu.

 

Autorica: Julijana Oremović
Astrologinja i životna savjetnica

www.julijanaoremovic.com

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.