Kako biti uspješan na radnom mjestu?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Donosimo recept Louise Hay za postizanje uspjeha na radnom mjestu.

Louise Hay govori o afirmacijama u smislu ljubavi i zdravlja, ali ističe da su afirmacije vrlo moćne i za uspjeh u poslu. Mnogi od nas se bore s postizanjem uspjeha u karijeri, mnogi ne uživaju u onom što rade. Prema Louise Hay, jednostavan način da budemo zadovoljniji s onim što radimo i da postignemo uspjeh je da promijenimo način na koji razmišljamo o svom poslu. Nikada nećete naći zadovoljstvo ako mrzite svoj posao ili ako ne podnosite šefa.

Kako biste zaista uživali u onome što trenutno radite ili privukli ugodniji posao, morate početi razmišljati drugačije. Ako volite svoj trenutni posao, privući ćete još jedan posao koji ćete voljeti. Ako volite šefa, privući ćete još jednog šefa koji će biti dobar. Nije jednostavno početi razmišljati drugačije, lakše je reći, nego učiniti zbog stresa kojem smo izloženi na poslu, ali ako promijenite svoje razmišljanje na pozitivno razmišljanje o svom poslu, vaš posao će odgovoriti pozitivnošću.

Ono što šaljete u Svemir, vratit će Vam se natrag, čak i kada je riječ o vašem poslovnom životu. U svom trenutnom poslu ste zbog onoga što ste vjerovali u prošlosti. Svoj sadašnji posao ste „nacrtali“ svojim razmišljanjem. Zato budite zadovoljni šefom, suradnicima, lokacijom, zgradom, dizalom ili stubištem, uredom, namještajem i svakim klijentom. To stvara pozitivnu mentalnu atmosferu u vama i cijela okolina će odgovoriti na to.

I ne zaboravite, nikad nije prekasno da postanete uspješni u svojoj trenutnoj karijeri ili čak u novoj koju ćete tek započeti. Luoise je započela sa svojom karijerom vezanom za projekt Hay House u 60-tim i nikad nije gledala unatrag! Počela je raditi ono što je voljela i svaki dan izgovarala svoje afirmacije. Danas je jako ponosna i zahvalna za život koji vodi.

Vrlo često pretpostavljamo da su naši šefovi zli i onda ispada da je istina. To je samo zato što smo ih kao takve vizualizirali i stvorili negativne misli. Pokušajte vizualizirati svog šefa kako je vrlo sretan s vašim kreativnim idejama, kako vas hvali i cijeni vaše napore.

Znajte da ste uspješni u svemu što radite. Afirmirajte ovo prije početka bilo kojeg projekta.

Afirmirajte: Božanska harmonija nas sve prožima i svi se stapamo na radnom mjestu na najproduktivniji i radostan način.

Kad se probudim ujutro, planiram dobar dan.

Louise Hay

Izvor: www.LouiseHay.com
Foto: Pixabay

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.