Jesen će biti u znaku tenisica

0

I ove će sezone u uličnoj modi prevlast preuzeti tenisice. Trend koji će osvojiti gradske ulice su crno-bijele tenisice.

Jednostavan i klasičan, a učinkovit modni dvojac, odlično pristaje uz većinu modnih stilova i nudi beskonačne mogućnosti modnih kombinacija.

No, ni upadljive tenisice ne zaostaju. Ako želite biti zapaženi odaberite modne i sportske tenisice u snažnijim, jarkim bojama. Iako na prvu pomisao ne djeluje tako, tenisice u, primjerice narančastoj, crvenoj ili fluorescentno žutoj boji, te tenisice koje uz takve boje na sebi imaju još i uzorke, poput zmijskog ili tigrastog, vrlo je lako kombinirati s odjećom.

Modne tenisice idealno nadopunjuju i jednostavnije stajlinge, kao što su bijelo ili crno žensko odijelo. Uvijek se mogu kombinirati uz traperice ili bijelu majicu, kao i uz suknju. Iznimno »chic« bit ćete ako ih kombinirate uz midi suknju ili kombinezon.

Za sve one, koji se tek privikavaju na ovaj trend uočljivih modnih i sportskih tenisica, odličan izbor predstavljaju tenisice sa šarenim potplatom u rozoj ili fluorescentno zelenoj boji, zatim tenisice s natpisom na potplatima kao i one koje na sebi imaju poneki upadljivi detalj poput vezica.

 

Kombinacije s tenisicamaU svim Mass trgovinama dostupni su mnogobrojni modeli raznih tenisica – od sportskih, modnih, retro, pa sve do popularnih “chunky“, robusnih tenisica.

Jesen je pred vratima, zakoračimo u nju sa stilom!

Jesen u znaku tenisica

www.mass-shoes.com

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.