Je li ponedjeljak uistinu negativan dan?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ponedjeljak je dan kao i svaki drugi, pruža iste mogućnosti, traje jednako kao i svaki drugi dan. Ponedjeljak je jedan sasvim običan dan koji, ako ga sebi takvim učinite, može biti prekrasan.

Ne upuštajte se u raspoloženje „Joooj! Danas je ponedjeljak, mrzim ponedjeljak“. Ne, nikako!

Ponedjeljak je početak, početak tjedna, početak novih mogućosti, počnite ga s puno pozitivne energije, promijenite svoj stav prema ponedjeljku, ne žurite prema kraju tjedna, uživajte u svakom danu, uživajte u životu, uživajte u ponedjeljku. I tako, zapravo, nikad nije problem u ponedjeljku.

Odvojite 2 minute za meditaciju ponedjeljkom:

Tekst videa:

  • Vaše tijelo reagira prvenstveno na sadržaj vaših misli. I ovdje, sada, doprinosite svome tijelu. Udahnite, izdahnite…
  • Trebali biste se dobro osjećati u životu, namijenjeno vam je da osjećate sreću u životu i namijenjeno vam je da ostvarite svoje snove. Udahnite, izdahnite…
  • Osjećate se vrlo dobro, fizička dobrobit teče prema vama, opustite se i uživajte. Udahnite, izdahnite…
  • Osjećajte zahvalnost za ono što jest i žudnju za onim što dolazi, tu je veliku ljubav za vas. Udahnite, izdahnite…
  • Narednih nekoliko minuta dopustite glazbi da vas vodi. Udahnite, izdahnite. Udahnite, izdahnite. Udahnite, izdahnite…

Vaše misli, vaša djela kreiraju vaš život. Mislite pozitivno, budite zahvalni, pronađite inspiraciju. Ponedjeljak je novi dan za nove izazove. Neka već ovaj ponedjeljak bude drugačiji. Uživajte!

Foto: Video Print Screen

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.