Kako izliječiti traume, pomiriti se s našim negativnim osjećajima i uzeti što nam pripada

0

Suvremena žena razgovarala je s Angelicom Horvatić, spiritualnom učiteljicom, praktičarkom Procesa Potpunosti, NLP voditeljicom i hipnoterapisticom koja u Zagrebu u rujnu priprema radionicu za osobni razvoj koja je namijenjena svim onima koji žele izliječiti traume, pomiriti se s negativnim osjećajima i koji od života jednostavno žele uzeti ono što im pripada. Angelica Horvatić je za čitatelje Obiljke predstavila Proces Potpunosti i teme nadolazećih radionica. Saznajte više o ovoj snažnoj, intenzivnoj, dubokoj i brzoj tehnici emocionalnog izliječenja.

Suvremena žena: Za početak, molimo Vas da se predstavite čitateljima portala Suvremena žena?

Angelica: Imam 37 godina, spiritualna sam učiteljica, praktičarka najnovijeg Procesa Potpunosti (Completion Process), NLP voditeljica i hipnoterapistica iz Hrvatske. U posljednjih 16 godina, za vrijeme mog studija i rada u Londonu i Dubaiju, pomogla sam tisućama ljudi iz 60-ak različitih zemalja diljem svijeta da se osvijeste i iscijele. Pošto su sva moja prva životna iskustva bila vrlo traumatična, ja sam kroz tu neku ‘borbu za život” rano shvatila da nije svim dušama data moja brzina, snaga, radost za život i da mi je to u tolikoj mjeri “dato” upravo zato da bi mogla pomoći drugima. Sa studija prava u Zagrebu, bacila sam se na učenje engleskog jezika, fitnessa i nutricionizma u Londonu, a onda na poslovni i korporativni coaching u Dubaiju, gdje sam isto tako završila NLP metodu i hipnozu. Ovog svibnja u Berlinu sam se oduševila vrlo dubokim i i djelotvornim Procesom Potpunosti čija sam sada praktičarka.

Suvremena žena: U svibnju 2016. godine svjetski poznata američka spiritualna učiteljica, spisateljica i pokretačica Procesa Potpunosti Teal Swan osobno Vas je odabrala i istrenirala za svoju prvu ambasadoricu za Balkan i Bliski Istok. Koji Vam je glavni fokus u radu?

Angelica: Moj glavni fokus u radu je pomoć svima koji su (bili) zlostavljani bilo fizički, mentalno, seksualno ili emocionalno od roditelja, staratelja, skrbnika, ostalih članova obitelji, partnera, itd., kao i onima koje, zbog bilo kojih razloga, vječito progone fobije, intenzivni osjećaji straha, anksioznosti, stresa, ljutnje, bijesa, tuge, napuštenosti i usamljenosti, da iscijele svoje traume. Kao netko tko se vječito borio sa bezbroj vlastitih limitirajućih vjerovanja, viškom kila, pronalaženjem svog životnog cilja i ispunjenja, prihvaćanjem životnog obilja, itd, itd. – i onda tome svemu uspješno stao na kraj – ja sam vrlo strastvena pomoći ljudima da razbiju svoje stare paradigme i da se – OSLOBODE. “Osvoji svoju planinu” je moj moto – Osjećajte, Budite, Posjedujte i Napravite SVE ono sto želite i trebate u svom životu!

Suvremena žena: Što je zapravo Proces Potpunosti i o kakvoj tehnici je riječ?

Angelica 1Angelica: Proces Potpunosti (Completion Process) je vrlo snažna, intenzivna, duboka i brza tehnika emocionalnog izliječenja, izliječenja trauma, koju je formirala svjetski poznata američka autorica, spiritualna učiteljica i vidovnjakinja Teal Swan (knijge : ‘”Kipar na nebu”, “Sjene prije svitanja”, “Proces Potpunosti”). Proces Potpunosti vrlo uspješno i efikasno kombinira rad sa traumama, sjenama, unutrašnjim djetetom, terapiju regresije i hipnozu. Proces Potpunosti POMAŽE u iscjeljenju, olakšanju i ublažavanju boli kod: kroničnih bolesti, ovisnosti, depresije, anksioznosti, stresa, snažnih osjećaja tuge, samoće, praznine, nemoći, napuštenosti, odbačenosti, nepripadnosti, nevrijednosti, samomržnje, krivnje, srama (stida), promjena raspoloženja, ljutnje, mržnje, straha, PTSP, trauma, poremećaja u ishrani, pretilosti, i svega ostalog sto nam uzrokuje bol, otpor, pritisak ili nelagodu u životu.

Suvremena žena: Što sudionici mogu očekivati na skoroj radionici u Zagrebu i kome je namijenjena?

Angelica: Vikend potpune životne TRANSFORMACIJE kroz dubok, intenzivan, osviješten i promišljen rad na sebi, tjedan čišćenja i izliječenja – na svjesnom i nesvjesnom nivou! Očekujte transformacijske spoznaje, zabavu (‘smijeh je najbolji lijek‘), grupne interakcije, rad sa sjenama (shadow work), rad sa unutarnjim djetetom (inner child work), regresivne terapije, eye gazing vježbe, vođene meditacije, vježbe Procesa Potpunosti koje će vam omogućiti da postanete ‘sam svoj psihoterapeut’ kad se vratite kući. Budući da sam poznata po davanju brojnih zadataka i vježbi, jer vjerujem da jedino praksom možemo ostvariti ISTINSKI PREOBRAŽAJ (za gledanje/slušanje uvijek imamo Youtube ;)) – ova radionica je samo za one koji su spremni da osviještenim RADOM dobiju sve sto im pripada! 🙂 Sve detalje o radionici možete saznati angelica@angelicahorvatic.com

Suvremena žena: Što je za vas obilje i što vas čini sretnom?

Angelica: Za mene je obilje kad imam osjećaj mira i ravnoteže jer imam sve što i kako volim, želim i trebam. Najsretnija sam kada sam u prirodi koja me uvijek i iznova budi, umiruje, ispunjuje, vraća me sebi.

Razgovarala: Suvremena žena

Share.

Comments are closed.