Hit modeli espadrila za ovu sezonu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

espadrile

Ljeto u znaku espadrila

Složit ćemo se da je osjećaj espadrila ljeti na bosim nogama izvanredan. Zar ne? Lagane su, prozračne, udobne su za stopala, praktične su i svestrane jer se mogu kombinirati s mnogim ljetnim odjevnim predmetima, a primjerene su i za posao i za slobodno vrijeme.

I kombinacije su beskrajne. Mogu se nositi s laganom dugom ljetnom haljinom za večernju šetnju morem, dok se kombinezon s modnim otiscima cvijeća ili životinjskim uzorkom može upotpuniti neutralnim espadrilama. Kraće ljetne haljine, kojima postižemo nešto opušteniji izgled, mogu se upotpuniti šarenim espadrilama, a za malo odvažniji look espadrile se mogu kombinirati i uz večernju haljinu.

Espadrile i čipka? Odlična kombinacija! Čipka na bilo kojem odjevnom komadu uz espadrile s punom petom i vaš styling će biti savršen!

Espadrile također sjajno idu uz košulje ili šik blejzer s cvjetnim printom u kombinaciji s trapericama. Espadrile s punom petom mogu se nositi i na poslovni sastanak ili poslovni ručak. Izvrsno djeluju u kombinaciji s uskom suknjom koja završava tik ispod koljena i uz laneno ljetno žensko odijelo.

A koja je vaša omiljena modna kombinacija uz espadrile?

www.mass-shoes.com

 

Tommy Hilfiger

 

Replay

 

Tommy Hilfiger

 

Tommy Hilfiger

 

 

2GO Fashion

 

 

 

Simmy

 

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.