Haljine za ugodniji početak godine

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Modni trendovi se mijenjaju, inspiriraju nas, noviteti su neizbježni u modi.

 

Bez obzira na to što moda diktira, svatko od nas izabire svoj vlastiti modni stil kojim komunicira sa svijetom oko sebe. Uspješne modne kuće pružaju ljubiteljima mode raznovrsne kolekcije u kojima svatko može pronaći nešto za sebe.

Haljine su jedan od omiljenih ženskih odjevnih komada. Nošenje haljina kad je vani toplo nekako se samo po sebi podrazumijeva, ali haljine su odlična opcija i za vrijeme zimskih mjeseci. Ono što ih svakako čini posebnima je da u jednom odjevnom komadu imate zapravo cijelu kombinaciju koju jednostavno možete dopuniti nekim zanimljivim modnim dodatkom. Sigurni smo da se u vašem ormaru već nalazi nekoliko jednostavnih i ženstvenih haljina, ali je nova i zanimljiva haljina uvijek dobrodošla.

Bez obzira ubrajate li se među one koji redovno prate trendove ili ste ljubiteljica bezvremenskih komada, za vas smo izdvojili nekoliko zanimljivih modela haljina za početak 2020. godine.

Orsay Orsay
Orsay

 

Mango Mango

Mango

 

Mohito 1 Mohito 2 Mohito 3 Mohito

Mohito

 

H&MH&M 1 

H&M

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.