Eventi za djecu na drugačiji način – Dream Team za nezaboravne avanture

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eventi za djecu

Osluškivanjem potreba djece i roditelja do zanimljive poslovne ideje i pokretanja biznisa

Sjećate li se svog prvog prespavanca kod najbolje prijateljice? Sjećate li se improviziranih skrovišta od maminih starih plahti? Malih noćnih razgovora i velikih tajni u sitne sate? Straaaaašno dobrih priča uz svjetiljke? Jeste li se pravili da spavate kad roditelji uđu u sobu? Sjećate li se beskrajnih igara, smrvljenih grickalica, skakanja po krevetu, gađanja jastucima, šaputanja, šuškanja i smijuljenja iz samo vama poznatih razloga?

Pamtite li taj osjećaj?

 

Sleepover i pajama party su ne samo zabavna iskustva, nego imaju i višestruke dobrobiti za razvoj djeteta

Socijalizacija i jačanje komunikacijskih vještina

Suvremen način života u kojem djeca sve više vremena provode pred malim ekranima te komuniciraju putem elektroničkih medija postavlja pred nas nove izazove u osmišljavanju načina kako ih potaknuti na druženje, interakciju s vršnjacima i usvajanje socijalnih vještina u novoj, uzbudljivoj okolini.

event za djecu na otvorenomPoticanje samostalnosti

Prilika djetetu za spavanje izvan vlastitog doma u društvu prijatelja i njegove obitelji. Djetetu je dano povjerenje i odgovornost u samostalnom obavljanju životno praktičnih aktivnosti (oblačenje, svlačenje, higijena, uspavljivanje, hranjenje), u odsustvu roditelja.

Iskustveno učenje

Svako kućanstvo ima vlastitu kulturu življenja. Prilika je to najmlađima da se upoznaju s možebitno drugačijim stilom života, pravilima, očekivanjima, načinom prehrane i dnevnim rutinama te kroz to iskustvo nauče prihvaćati različitosti.

Razvoj samopouzdanja i jačanje pozitivne slike o sebi

Ako mu pravovremeno omogućimo razvoj samostalnosti, dijete razvija samopouzdanje, samopoštovanje, osjećaj ponosa i sigurnosti te stvara pozitivnu sliku o sebi. Dijete će Vam još danima kasnije s ponosom prepričavati doživljaje s prespavanca!

Šećer na kraju

Ovo je win-win situacija za Vas i dijete! Dok se Vaš mališan odlično zabavlja, Vi imate malo vremena za sebe i punjenje baterija.

satori za djecu

Dream Team

“Dream Team je rezultat kontinuiranog promišljanja te osluškivanja potreba djece, ali i roditelja. Želja nam je da najvažniji trenuci djetinjstva budu proživljeni na jedinstven način. Simbol šatora proizlazi s jedne strane iz djetetove potrebe za osamom, za maštanjem, sigurnim i mirnim skrovištem, a s druge strane je šator uvijek bio simbol istraživanja, avanture i prijateljstva”, ističu Nastasja i Ana.

Nastasja i Ana

Osim sleepovera i pajama partyja, djevojke nude koordinaciju, organizaciju i dekoraciju personaliziranih proslava kao poput rođendana, krštenja, korporativnih evenata i otvorenja, team buildinga, domjenaka, dječji kutića na vjenčanjima, baby showera, gender reveal partyja itd. Kako bi postigli da cjelokupan ambijent djeluje toplo, prozračno i profinjeno, pri dekoriranju koriste nježne pastelne tonove naglašene zelenilom i cvijećem. Većina detalja ručno je rađena i unikatna.

djecji event na otvorenom

“Najljepše je vidjeti osmijeh na dječjim licima i uzbuđenje, znajući da ih očekuje nezaboravna avantura”, kažu Nastasja i Ana.

Detaljnije informacije potražite na dreamteam-kids.com ili na Instagramu

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.