Danijela Martinović

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Danijela Martinović je na hrvatskoj glazbenoj sceni prisutna od kraja 80-ih godina, pjevačica je koja nas je osvojila svojom pozitivnom energijom, uvijek nasmijana i vesela. Sve ove godine, svojim pjesmama i veselim nastupima, oduševljava mnogobrojne fanove. Njena najnovija pjesma “Volim Barabu“ u rekordnom je roku poslušana više od 2 milijuna puta.

Obiljka: Vaša glazbena karijera traje već godinama. Uspješni albumi, brojni nastupi na festivalima, odličan nastup na Eurosongu,  brojna priznanja… Kada se danas osvrnete i pogledate svoj glazbeni put, što Vam prvo pada na pamet i kako biste opisali taj svoj put?

Danijela: Nemam neku povijesnu rečenicu kojom bi opisala cijeli svoj put. Radila sam, živjela, koračala, neke stvari su se desile, a nisam ih ni u ludilu planirala. Mnoge koje sam planirala, nisu se nikada dogodile. Zapravo, divno je vidjeti kako je to život sve divno posložio i kada gledam u retrovozor Života osjećam samo zahvalnost.

Obiljka: Po našoj glazbenoj sceni su prošetala brojna imena, Vi ste pjevačica koja traje, koja je stalno prisutna, neizbježno Vas vežemo uz pojam hrvatske glazbene scene. Što je presudno za uspjeh u Vašem poslu i koja je tajna Vašeg uspjeha?

Danijela: Uvijek sam bila vjerna sebi – makar temeljno. Na površini sam koketirala kako s glazbenim smjerovima, tako i s fizičkim izgledom, ali u dubini sam uvijek imala iste postulate vrijednosti i nikada od njih nisam odstupala. Uspjeh je u mom slučaju samo rezultat moje ljubavi, ozbiljnosti i predanosti, a nikako nije sam sebi svrha.

Obiljka: Uspjeti i trajati nije lako, pjevački talent nije sam po sebi dovoljan. Koji su najveći izazovi s kojima se i danas susrećete?

Danijela: Prilagođavati se valovima vremena i promjena kako bi se  zadovoljila  neka nova očekivanja tržišta, a pri tome ne izgubiti sebe. Priznajem, ponekad zvuči i izgleda kao mađioničarski trik i to je izazov s kojim se susrećem gotovo svaki dan.

Obiljka: Imali smo priliku gledati Vas kao članicu žirija u zabavnom showu Supertalent.  Što je za Vas značilo sudjelovanje u ovom showu i po čemu ćete ga pamtiti?

Danijela: Jedno potpuno novo i iznimno dragocjeno iskustvo. Prvi put u životu bila sam u prilici nekim ljudima koji prezentiraju neke svoje talente reći  u kojem pravcu da idu, da li je to po mom mišljenju to, da li trebaju sve zaboraviti i krenuti nekom novom trasom… Priznajem, vrlo zahtjevna uloga, ali cijela ekipa je bila divna i mislim da sam svoj dio odradila „junački“; rekla bih svoje mišljenje, a pri tome se trudila da nikome ne srušim snove.

Obiljka: Vrijeme je godišnjih odmora, svi  se radujemo putovanjima i opuštanju. Kako izgleda Vaša omiljena destinacija za odmor?

Danijela: S vremenom sam naučila ne biti vezana samo za jedno mjesto već gdje god da dođem napravim sebi malu oazicu u kojoj sam sretna… da, more  mora biti u blizini za potpuni doživljaj.

Obiljka: Nedavno ste snimili novi spot, možete li s našim čitateljima podijeliti neke od svojih planova za naredni razdoblje?

Danijela: Pjesma Volim Barabu u rekordnom se roku svidjela publici i već je premašila 2 milijuna klikova. Vesela, prpošna, lagana, ugodna pjesma koja je  nastala u kući Huljić. Tirurirur manija uhvatila je i velike i male. Ljeto ću provesti u laganom odmoru, malo ću i raditi, dosta pisati i živjeti, živjeti…

Obiljka: Što je za Vas obilje i što Vas čini sretnom u životu?

Danijela: Obilje znači da svaki trenutak živim svjesna i prisutna u svom životu bez obzira kakve mi situacije Život servira na pladnju. Kada sam u trenutku, nalazim se u obilju ljubavi, a to je sve što nam treba.

Danijeli želimo puno uspjeha i u nastavku karijere!

Razgovarala: Marijana Glavaš

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.