Aperture Residence – Elegancija i minimalistički dizajn 

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aperture Residence Aperture Residence je objekt koji će se svidjeti mnogima. Rezidencija koja će oduševiti ljubitelje minimalističkog, modernog dizajna i ravnih linija.

 

Rezidenciju karakterizira prostranost i elegancija. Staklene stijene u dnevnom boravku i kuhinji osiguravaju osvijetljenost prostora prirodnom svjetlošću i neometan pogled na bazen. 

Aperture Residence

Aperture Residence

Ono što rezidenciju čini posebnom su veliki otvori na sve četiri strane objekta u koje su strateški ugrađeni crni bazaltni kameni otvori i to na ulazu, u kuhinji, spavaćoj sobi i kupaonici.

Apreture Residence

Aperture Residence

 Bazaltni otvori štite od sunca i vizualno produžavaju interijere u krajolik. 

Aperture Residence

 

Rezidencija je uistinu impresivna.

POGLEDAJTE GALERIJU

 

Photography by Bill Timmerman

www.a-i-rinc.com

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.